5x grappige maaltijden

Als moeder van een groentehater heb ik elke keer weer een nieuw probeersel waar ik vol goede moed mee start. Groenten verstoppen in muffins, pannenkoeken en spaghetti. En nu ben ik into het maken van ‘grappige maaltijden’. Met de hoop dat het ín de mond gaat van mijn boys, in plaats van dat mijn vers gekookte maaltijden als eindbestemming mijn prachtig gelakte houten vloer krijgen.

duo-penotti-soep-1

En vandaag is het tijd dat ik wat van die onwijs grappige 🙂 maaltijden deel met jullie. Wellicht is het bij jullie thuis ook een succes!

1. Duo Penotti soep
Een gezichtje ergens in maken is bijna altijd wel een succes. Deze soep is dan wel echt een must try, alleen al door de 2 kleuren die de soep heeft. Serieus, hoe cool is dat? Je vind het recept hier. 

2Bolognese cadeautjes
Vergeet spaghetti bolognese (nou ja voor heel even dan, want het blijft de favoriet bij ons thuis) en maak een cadeautjes van bolognese. Hoe? Je ziet het hier!

3. Pizzagezichten
We gaan vrolijk door met de gezichten. Want tortizza’s ofwel wrappizza’s kun je ook heel erg leuke gezichten maken. Deze pizzagezichten zijn favoriet bij Samuel.

4. Soep met griezelige vingers 
Dit is wellicht een beetje eng voor de kleinsten, maar té gek voor stoere boys: soep met héle enge vingers. Een top recept als je het mij vraagt, kijk zelf maar hier.

5. Groenten hoofden
Dat je van pompoen een hoofd kon maken, dat wisten we al. Wel heel erg leuk als je deze vult met pompoenspaghetti, zoals in dit recept. Maar het is natuurlijk ook prima mogelijk om een paprikagezicht te maken, gevuld met een maaltijdje voor de little ones. Check it out: hier!

VOLG CHICKSLOVELITTLEONES OP INSTAGRAMFACEBOOKPINTEREST EN YOUTUBE!

recept-pompoenspaghetti-halloween - CHICKSLOVELITTLEONES

grappige-maaltijden

1 reactie

Marijke -

Wat ontzettend leuk bedacht. Al vind ik de Halloween vingers er altijd zo vies uit zien die zou ik niet kunnen eten haha. Maar leuk is het wel!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube