5x mijn favo artikelen over ondernemen

We schrijven hier over vanalles en nog wat. En ja, de artikelen van mijn hand zijn de laatste tijd nogal vaak over het moederschap en zwanger zijn (goh, niet heel toevallig in deze fase van mijn leven :D), maar een heel ander onderwerp waar ik ook úren over kan nadenken en praten is ondernemen. Ik vind mijn werk, het zelfstandig ondernemer zijn en met Elise een bedrijf runnen zó leuk!

Ik heb nu even verlof, maar gelukkig is er op deze site genoeg leesvoer te vinden over hoe wij ondernemen. Dit zijn 5 van mijn favoriete artikelen over dit onderwerp!

1. Waarom ik trots ben op het verdienen van geld met ons bedrijf
Om iedere dag gratis content te bieden, hier, maar vooral op Chickslovefood.com (íedere dag een gratis recept), moeten we wel ergens inkomsten vandaan halen. En hoe we dat doen, daar zijn we gewoon trots op. Je leest er meer over in dit artikel van Elise.

2. Zo verdienen Elise en ik ons geld
En om nog even in die lijn door te gaan, we zijn graag zo transparant mogelijk over het verdienen van dat geld. Hier ga ik wat dieper in op hoe we precies rondkomen.

3.10x mijn tips om het meeste uit je (werk)dag te halen
Of je nou zelfstandig ondernemer bent, een vaste baan hebt maar een thuiswerkdag op de planning hebt staan of gewoon een superdrukke dag voor de boeg hebt met allerlei persoonlijke to do’tjes, in dit artikel vertel ik hoe je het meeste uit je dag haalt. Tennminste, hoe ik dat doe :).

4. Samenwerken met je beste vriendin. Hoe doe je dat?
Plannen om samen met je bestie een bedrijf te starten? Doen ;-). In dit artikel vertelt Elise hoe het haar bevalt om mij aan haar zijde te hebben, en ik had zelf hetzelfde artikel kunnen schrijven.

5. 5 belangrijke lessen die ik leerde als ondernemer
Ook al zijn we al zo’n 8 jaar samen bezig, Elise en ik, en groeien we nog steeds, dat betekent niet dat ik niet bijleer. In tegendeel, ik heb nog zoooveel te leren! En ik geniet daar ook van, vind het een uitdaging om mezelf en ons bedrijf te blijven verbeteren en daarmee ook te blijven laten groeien. In dit artikel vertel ik over 5 belangrijke ondernemerslessen.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube