6x app voor tijdens je zwangerschap

Wanneer je net zwanger bent komt er van alles op je af. Waarschijnlijk heb je meteen ook allerlei vragen als dit je eerste kindje is. Er groeit een ieniemienie wezentje in je buik. Hoe gaat dat? Hoe groot is hij/zij al? En wat mag je wel en niet eten? Gelukkig is je verloskundige er om al je vragen te beantwoorden. Maar er zijn ook heel veel apps die superhandig en leuk zijn voor tijdens je zwangerschap.

Alle apps zijn te downloaden in de Itunes-store of de Google Play app (Android). Komen ze!

1. The Bump
Een superleuke app (wel in het Engels) waarin je de groei van je kleintje kunt bijhouden. Je ziet iedere week hoe groot je little one is (bijvoorbeeld zo groot als een citroen ;-)) en wat er die week allemaal gebeurt in je buik. Zo kun je lezen wanneer hij of zij vingerafdrukken krijgt, voor het eerst kan duimen en kan schoppen. Superleuk om te lezen. Ook heeft de app een 3d-functie, waarbij je heel goed kunt zien wat er allemaal verandert.

2. Headspace
Binnen deze meditatie-app heb je een speciaal zwangerschapspakket dat Nina heel veel gebruikte tijdens haar zwangerschap. Fijn om even helemaal zen mee te worden. 🙂

3. Babynamen app
Nog geen idee hoe je je toekomstige little one gaat noemen? Deze app is de uitvinding! Het is een soort Tinder voor babynamen, echt superleuk bedacht. Je kunt het geslacht ingeven, of zoeken op zowel jongens- als meisjesnamen en dan voorbij allerlei soorten namen swipen. Maakt het zoeken naar een naam een stuk leuker. 🙂

4. Tuurlijk schatje
Een lekkere nuchtere en humoristische app voor papa’s in spé. Je stelt de uitgerekende datum in en krijgt dan iedere dag een kort verhaaltje, een paar vragen (ter voorbereiding ;-)) of een soort gedichtje. Tip voor je lover dus.

5. Rost Moves Mama
Handig voor als je tijdens je zwangerschap last hebt van pijn in je onderrug of je bekken. De app geeft je simpele houdingen en bewegingen die de klachten kunnen verlichten of verminderen.

6. Zwanger en Zo
Deze app is een soort van Nederlandse versie van ‘The Bump’. Hierin kun je o.a. de ontwikkeling van je kind volgen, maar ook zien wat je wel/niet mag eten (inclusief lekkere recepten), foto’s van je buik opslaan en gebruik maken van de handige weeëntimer.

Heb jij nog handige app tips?

VOLG CHICKSLOVELITTLEONES OP INSTAGRAMFACEBOOKPINTEREST EN YOUTUBE!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube