8x cadeau voor je man onder de € 100,-

Vind jij het ook zo lastig om een leuk cadeau voor je vriend te verzinnen? Ik in ieder geval wel. Het liefst kom ik met een speciaal en origineel cadeau, waar ik hem echt blij mee maak. Maar dat valt nog niet mee. Daarom bedachten Nina, Elise en ik met hulp van onze lovers, 8 leuke cadeaus voor mannen onder de 100 euro.

CADEAUTIPS-MANNEN

Met dit artikel maak je niet alleen je man happy, maar ook jezelf; hoe vaak heb jij wel niet je hoofd gebroken over de vraag: wat geef ik hem nou weer?! Nou, wie weet heb je iets aan deze cadeautips voor mannen 🙂. Komen ze!

1. Bierproeverij
Zeer geliefd bij ons mannelijk testpanel is een bierproeverij. Houdt hij meer van wijn? Dan is een wijnproeverij natuurlijk ook een optie. Groot voordeel: bierproeverijen én wijnproeverijen worden echt door het hele land gegeven. Laat ‘m lekker met een vriend gaan, of ga zelf mee. Proost!

2. Kaartjes voor een voetbalwedstrijd
Een cadeau waar je iedere voetballiefhebber heel blij mee maakt. Als je zoekt naar de juiste wedstrijden kun je voor € 100,- of minder makkelijk 2 kaartjes scoren. Hoe en wat bij hem echt in de smaak valt? Vraag eventueel z’n beste vriend om advies welke kaartjes je moet scoren.

3. Kiteles
Is jouw man sportief? Geef hem dan een kiteles cadeau. Dan heb je zeker een origineel cadeau. Elise heeft het Marcel al eens in Scheveningen gegeven, een schot in de roos! Maar het kan ook in Katwijk, Noordwijk, Zandvoort en op verschillende plekken in Friesland. Google maar! Heb je meer te besteden? Dan kun je hem ook een complete cursus cadeau doen, zodat hij zich helemaal uit kan leven.

4. Staatslot
Dit cadeau is altijd leuk om te krijgen. Het kost jou relatief weinig geld, maar kan hem wel eens heel veel geld op gaan leveren. Als hij geluk heeft dan. 😉 

5. Abonnement op een krant
Begint jouw man de dag het liefst met een krantje en een kop koffie? Maar ligt de krant niet standaard bij jullie op de mat? Dan maak je hem vast blij met een abonnement. Maar ook een abonnement op de Voetbal International of ander mannenblad doet het altijd goed.

6. Dagje snowboarden
Of het nu zomer of winter is, of je kan snowboarden of niet, dit cadeau kun je altijd geven. Een leuk en actief dagje om samen van te genieten. Je moet er even voor googlen, maar het kan bijvoorbeeld bij Snowworld in Zoetermeer of Landgraaf.

7. Custome made telefoonhoesje
Wil je graag iets persoonlijks geven? Geef hem dan een custom made telefoonhoesje. Dit kun je onder andere bij de Hema laten doen. Ga voor een foto van jullie samen, het logo van zijn favo voetbalclub of een leuke spreuk. En wil je nog wat chiquer gaan? Je kunt ook een zilveren aansteker of pen kopen en die laten graveren.

8. Overnachting in een luxe hotel
Dit cadeau is niet alleen heel leuk voor je lover, maar ook voor jouzelf! Dus kies een mooi hotel uit, en leg hem eens lekker in de watten. En jezelf natuurlijk ook :). En maak wel een reservering mét luxe ontbijt natuurlijk!

Wat is het leukste cadeau dat jij jouw lover ooit hebt gegeven?

VOLG CHICKSLOVELITTLEONES OP INSTAGRAM, FACEBOOK, YOUTUBE EN PINTEREST!

6 reacties

Denise -

En als je man nou niet zo’n sport- of drankfan is?

Lobke -

Het is bij ons eigenlijk traditie geworden dat ik mijn vriend voor zijn verjaardag (en eventueel ook Kerst) iets geef waarbij we samen iets gaan doen. We hebben nu gedaan: Dinarcruise door Amsterdam, Naar het release optreden van het nieuwe album van een van zijn favo bands, een High wine, een DUO massage.. en verder weet ik het even niet meer, haha. Ik maak voor het moment van het geven van het cadeau dan een soort ticket, waar op staat wat we gaan doen.

Michelle -

Een starterspakket om zelf bier te brouwen!

laura -

Heel leuk idee! Gaan we onthouden 🙂

Anita -

Ik heb mijn man twee jaar geleden een ferrari ritje cadeau gedaan toen hij 50 werd. Erg leuk, en kan in verschillende plaatsen in Nederland.

Lilian -

Leuk! Ik heb mijn vriend vorig jaar een metselcursus cadeau gedaan. We hebben beide in 1 dag een muurtje leren metselen, was echt een superleuke uitdaging! Ik had maar 1 plek gevonden waar dit kon in Nederland, in halfweg-zwanenburg.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube