8x de leukste rugzakjes voor je peuter

Toen ze geboren waren, kregen zowel Mathis als Christophe een rugzakje als kraamcadeau van het CLLO-team. Té schattig waren deze tasjes, we konden ze niet laten liggen. En wat ons verbaasde: de keuze is echt reuze. Er zijn ontzettend veel leuke rugzakjes voor je little one. 

hoofdlogo

En oké, nu hebben de baby’s nog niet heel veel aan die rugzakjes, maar als ze straks wat groter zijn, zijn ze perfect om mee te nemen naar het kinderdagverblijf of naar opa en oma. Chickslovelittleones ging daarom op zoek naar nog meer fijne rugzakjes, voor nóg meer inspiratie!

1. Stars
Een top tas voor als je een meisje hebt. Roze, én met sterretjes. De tas zelf weegt niks, en je kunt er toch genoeg in kwijt.

2. Hi haai 
Niets stoerder dan een haai op je rug, toch? Je little one maakt de blitz met deze leuke tas van Zara. De tasjes van Mathis en Christophe komen daar trouwens ook vandaan, dus mocht je nog iets zoeken, daar slaag je ongetwijfeld!

3. Sleepy Kitty
Oké, dit is geen rugzak maar een schoudertasje, maar je maakt elk meisje blij met zo’n tas.

4. One In A Minion
Haha, zeg zelf: Minions mogen niet ontbreken in dit lijstje. Elke peuter is er gek op (toch?) en de beestjes zijn ook gewoon heel leuk om te zien. Een beetje instant happiness op je tas, leuk toch?

5. Elephant
Laessig is écht een leuk merk als het op rugzakjes voor je little one aan komt. Deze olifant is super schattig, maar je hebt ‘m ook in variant haai, bambi of krokodil.

6. Hilda Hippo
Nog zo’n merk waarvan je ‘t liefst alle tassen in je bezit wilt hebben. Nijlpaardjes, giraffen, tijgers, aapies… you name it, er is een tas van. En ook handig: er zijn grote (big friends) en kleine (small friends) tassen, dus voor elke leeftijd wat wils!

7. Minnie Mouse
Leuke tassen hoeven echt niet heel duur te zijn. Bij Van Haren heb je bijvoorbeeld dit schattige exemplaar van Minnie Mouse voor nog geen 15 euro.

8. Draak
Zie je een patroon in al deze rugzakjes? Jup, vrijwel allemaal dieren! Maar da’s leuk, toch? Net als dit draakje van Nici, gestikt op een zachte rugzak. Liehief.

VOLG CHICKSLOVELITTLEONES OP INSTAGRAMFACEBOOKYOUTUBE EN PINTEREST!

collage rugzakjes

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube