De favoriete hapjes van Mathis #2 & WIN!

Tijd voor een update over mijn little foodie! Ik schreef eerder al over het eerste hapje van een baby en ook over de eerste maand van Mathis’ hapjes. Die eerste maand gaf ik alleen enkele smaken, inmiddels mix & match ik er op los, haha.

MathisBoterham

Ik vind het onwijs leuk om te doen, verschillende groenten en fruit proberen, maar ook dingetjes bij het ontbijt naast de fles. Enne, lees even door tot onderaan, er staat een leuke winactie bij!

Ontbijt
Naast een fles (180 ml), geef ik hem afgewisseld:

Groene smoothie
Zo’n 120 ml, uit de papfles. Ik verdun het dan wel met water zodat het goed drinkbaar is. Soms uit een klein kartonnen bekertje, dat ik hem dan in slokjes voer. Ik meng meestal vier groenten en fruit. Banaan, avocado, andijvie, spinazie, komkommer, perzik, peer, pruim, bosbessen… Eigenlijk gewoon net wat ik huis heb. Hij krijgt hetzelfde als ons. Sinds hij af en toe ‘meedrinkt’ let ik wel op dat er niet altijd spinazie inzit, i.v.m. nitraat. Ik heb gelezen dat vaker dan 3x per week niet zo goed is.

Een stukje brood
Meestal een halve boterham, zonder korst, in piepkleine stukjes. Soms gewoon tarwebrood, soms spelt, soms op basis van vooral roggemeel. Hij lust het allemaal. Ik koop mijn brood bij de Marqt. Soms zit er iets op (zie belegopties bij lunch), meestal in de ochtend gewoon zonder beleg, dat vindt hij heerlijk.

Bananenpannenkoek
Vooral in het weekend als we iets meer tijd hebben. Een eitje met een half banaantje gemengd en in de koekenpan gebakken. Hij eet meestal driekwart op.

Ochtendtussendoortje
Dit is altijd fruit. Op het kinderdagverblijf krijgt hij 2x per week een banaan/peer/appel mix. Thuis probeer ik hem dan andere vruchten te geven, meestal geen mix maar gewoon een enkele smaak, wel gepureerd. Mango, perzik, pruim, abrikoos…

Lunch
Naast een fles (180 ml) geef ik hem meestal 1 of 1,5 boterham zonder korst, in stukjes. Broodbeleg dat ik hem geef zijn geprakte avocado, sandwichspread of hummus. Helaas mag Mathis geen koemelk, dus smeerkaas of andere kaassoorten zijn nog geen optie.

Middagtussendoortje
Hier heb ik een apart artikel over geschreven, klik hier!

Diner
Naast een fles krijgt hij vanalles en nog wat, haha. Een selectie van de afgelopen maand. Ik geef meestal zo’n 100 tot 125 gram, da’s een muffinholte gevuld met een ‘flinke kop erop’ zoals Elise dat zo leuk zegt :). Ik pureer het nog redelijk fijn. Alles wat hieronder staat is van tevoren gekookt of gestoomd.

– 3 eetlepels rijst, 5 wortels, een kwart venkel –> 3 porties
– 2 geschilde aardappels, tweederde courgette, 1 hand verse spinazie –> 3 porties
– 6 eetlepels rijst, 1 geschilde aubergine, 3 eetlepels doperwtjes –> 3 porties
– 1 geschilde zoete aardappel, 3 eetlepels rode linzen –> 2 porties
– 1 kwart bloemkool, 4 eetlepels rijst, 4 eetlepels doperwtjes –> 4 porties
– 8 eetlepels couscous, 1 geschilde aubergine, 2 tomaten –> 6 porties
– 6 eetlepels rijst, 6 eetlepels doperwtjes, 5 wortels –> 6 porties

En verder….WIN!
De meeste groenten stoom ik! Daar heb ik een nieuw apparaat voor gekregen, de nutribaby van babymoov. Wauw, wat een ding! Het kan stomen, mixen en verwarmen. Ik ben er blij mee, een gehele keukenmachine voor le bebe! Ik heb hem gekregen van Coolblue. En niet eentje… Maar twee! Dat betekent dat ik een van jullie ook zo’n multifunctionele hapjesmaker kan geven. Wil je kans maken? Laat hieronder dan een reactie achter!

VOLG CHICKSLOVELITTLEONES OP INSTAGRAMFACEBOOKYOUTUBE EN PINTEREST!

122 reacties

Denise -

Ik zit toevallig net alle artikelen van jullie te lezen en alvast uit te printen voor onze baby! Ze wordt pas in december verwacht, maar oh wat is het leuk om nu al na te denken over wat voor hapjes ik zal gaan geven. Ik ben zelf ook altijd erg bezig met eten (kijk elke ochtend even op chickslovefood voor nieuwe recepten), dus daar zal het wel door komen;-)
Nu ik al jullie ideeën over hapjes aan het uitprinten ben en wil gaan maken, lijkt het mij erg fijn om de Nutribaby van Babymoov te winnen. Ik zat namelijk zelf al na te denken over het au bain marie verwarmen zoals Nina dat meestal (voor de Nutribaby) deed. Kortom, erg leuke winactie en ik doe mee!

Calista -

Wat leuk dat wij er een kunnen winnen. Ik ben voor mijn lieve Fay van 6 maanden ook hapjes aan het maken en een babycooker zou dan goed van pas komen 🙂 ik wou de nutribaby al aanschaffen, maar hoop nu eigenlijk wel dat ik hem ga winnen dan kan ik voor de gespaarde centjes wat anders leuk kopen voor mijn kleine mup.

Joelle -

Graag wil ik mee doen! Ik ben druk bezig met hapjes maken voor mijn kleine man! Hij is nu vier maanden geweest en is de hapjes aan het ontdekken. Tot nu toe heb ik alles gekookt, het lijkt me ontzettend gaaf om op deze manier gezonde hapjes te bereiden voor mijn little one!

Jenny -

Hoi Nina! Mijn dochter is bijna net zo oud is als jouw zoontje en ik kan me toch zo onwijs herkennen in je blogs. Vooral die keer dat je schreef over ‘of er nu veel verandert’ als nieuwe moeder. Die heb ik een paar keer gedeeld met vrienden als ze mij dezelfde vraag stelden;-) Of die keer dat ik in de supermarkt stond met je blogs over tussendoortjes! Leek me gepast je hier een keer voor te bedanken. Bedankt!

P.s. Ik doe dit niet om te winnen hoor, haha. Ik heb er al 1!

Dragana -

Wat een heerlijke combinaties. Ik zou graag de nutribaby willen winnen voor mijn pasgeboren nichtje zodat zij over een paar maandjes kan smullen van lekkere prakjes 🙂 dat zou echt een super kraamcadeau zijn zeg *duimduim*

Silvia -

Leuk article met feel inspiration. Handing zon nutribaby ;)!

Jolijn -

Ik maak graag kans!

Ingrid -

De zoektocht naar hoe en wat in de introductie van vaste voeding bij onze dochter van 15 weken is in volle gang en de artikelen rondom dit onderwerp lees ik graag! Deze machine zou wel heel handig zijn bij de keuze om haar zoveel mogelijk vers bereid eten te geven dadelijk!

Lise -

Wat een leuk artikel! Ik verwacht in februari mijn eerste en hoor overal om me heen dat eten zelf stomen en malen zoveel beter is dan de potjes!! Lijkt me super om dit apparaat te winnen. Ik ga nog veel meer inspiratie bij jullie opdoen voordat (en vast ook erna) de kleine komt!

diana -

Yeeah, wat een handig apparaat! Die willen we wel winnen. Kan ik hem ook uitlenen aan vriendinnen die over een paar maanden hun kleine ukkies verwachten.

Loes -

Wat een fijn artikel! Ondanks dat ons kleintje nog veilig in mijn buik zit, merk ik dat ik hier al heel graag over lees. De nutribaby lijkt me ideaal, dus ik doe ook graag mee!

Kiki -

Oeh wat een leuke win-actie! Mijn kleintje Sem is bijna 4 maand, en zodra ik merk dat hij toe is aan vaste hapjes wil ik alles graag zo veel mogelijk zelf vers voor hem bereiden. Met zo’n machine wordt dat een koud kunstje! Dus graag! ?

Kim -

Onze Mats is nu 5,5 maand, en eet al zijn fruit en groentjes met smaak! Hij wil meer! 😉
De Nutribaby zou erg handig voor onze hongerige baby! 🙂

Patricia -

Dit is een leuke actie 🙂 ons zoontje is nu bijna 5 maanden oud. De blogs komen daardoor elke x net op t goede moment. Lees jullie blogs erg graag, herkenning kan zo fijn zijn 🙂

Dalinda -

Wat een fijne maaltijdtips, klinkt heerlijk! Wat zou ik deze maaltijden graag willen gaan maken met de Nutribaby! Ik hoor veel positieve verhalen over deze alleskunners, wie wil dit nou niet winnen ?!!

Linda -

Oh heel graag! Ik kook heel graag voor Lode, hij is nu 8 maanden. Ik heb ook altijd vers gekookt voor zijn zus, zij lustte niet eens potjes :)… Dacht ik soms voor makkelijk te gaan at ze het niet. Stond ik toch weer fijn vers te koken. Dus voor Lode sta ik 1x per week een berg groente te maken, zodat ik dat de hele week klaar heb staan. Lode vindt alles heerlijk, zoete aardappel, courgette, bruine bonen, linzen, tomaat. Zou veel makkelijker zijn met deze nutribaby!

Fleur -

Leuk! Ik doe ook een poging!
Sla jullie artikelen altijd op zodat ik het straks kan nalezen als mijn zoontje net zo oud is 🙂 Vind alle tips heel erg fijn!
Lijkt me ideaal de nutribaby!

CarlijnD -

Jaaa heel graag! Ik geef ons meisje van bijna 11 maanden alleen maar vers en zelf gemaakt eten, dus dit is zeer welkom. Maakt het leven van een drukke mama toch weer wat gemakkelijker 😉

Sanne -

Tsjonge wat een reacties! Toch maar een poging wagen… Zwanger van ons tweede kindje en we zijn net een nieuw bedrijf (mini-camping en feestlocatie) begonnen. Een machine waarmee ik heel snel en makkelijk verantwoorde babyhapjes kan maken is dus van harte welkom!! 🙂

Martine -

Toon begint nu meer mee te eten dus de nutribaby zou fantastisch zijn! Geweldig

Dianne & Indy -

Dat zou superfijn zijn voor mijn kleine dame van 7.5 maand. Wij geven haar eten volgens de rapley methode en door te stomen zou dit nog beter bij ons passen:). Ook gaan we 2 september op vakantie en wil ik geen potjes meenemen, maar ben nog zoekende naar hoe we Indy eten gaan geven. Dit apparaat meenemen zou daarvoor ideaal zijn!

Hilde -

Ja! Heel! Handig!

Iris -

Wat een super leuke win actie! Doe graag mee.
Mijn kleine zit nog veilig in mijn buik, dus nu let ik vooral op mijn eigen voeding.
Lijkt me een super handig apparaat om gezonde hapjes mee klaar te maken. Enne dat is nodig, want geloof dat deze nu al aan het trainen is voor de Olympische Spelen van 2036…

Tessa -

Lees elke dag jullie blogs. Nog nooit gereageerd maar zal het toch eens proberen. Mijn dochter is even oud als mathis en ik ben druk bezig met gezonde voeding voor haar. Een hele ontdekkingstocht in winkels en internet. Wat fijn om jullie ervaringen te lezen en tips uit te halen. De groente wolkjes heb ik in huis gehaald haha. 1 keer per week kook ik voor haar en vries ik het in. Nog best een klus. Een stomer is hartstikke welkom. En gezonder:-)

Marjanne -

Wow, opvallen tussen AL deze reacties is natuurlijk wel heel moeilijk!
Ik kan alleen maar laten weten hoe goed de steamer hier van pas zou komen!
4 weken geleden is ons dochtertje Linne geboren en ik lees al een hele tijd dagelijks jullie blogs! Zo herkenbaar,
Ook voor mijn zoon Joes.
Aan potjes doen we hier niet, dus een stoomapparaat staat al even op ons verlanglijst. Helaas geeft het meeste kraambezoek iets kleinere (ook leuk) cadeautjes…

Josee -

Mijn zoontje Hidde is 3,5 maand en ik ben al keihard aan t aftellen om zn eerste hapje te migen geven over 2 weken!
Het liefst ga ik nu al voorraadjes pureren 🙂 🙂

Marloes -

Onze kleine man is bijna 3 maanden, dus het duurt nog eventjes voordat we met bijvoeding starten, maar ik vind het zo leuk om nu al inspiratie op te doen en te bedenken hoe wij het straks zullen/kunnen aanpakken! Dank dus voor het delen van de manier waarop jij het vormgeeft 🙂 En die nutribaby zou dus ook heel goed van pas komen binnenkort! 😉

Ellen -

Jaaa!! Ik doe graag mee voor onze smulpaap, nog meer lekkere hapjes maken zodat hij een echte foodie wordt!

Ellen -

Ik wil ook wel een poging wagen! Kleine spruit is nog maar 2,5 maand maar ik wil sowieso alles zelf maken en geen potjes. Dan lijkt zo’n toestel wel heel handig!

Cindy -

Nou, toch een poging wagen. Onze zoon Mels is over 2 dagen 5 maanden oud en we zijn nog niet begonnen met vaste hapjes vanwege zijn darmen. Maar dat duurt toch echt niet lang meer. De Nutribaby lijkt me ideaal om te gebruiken.

Margot -

Hoi Nina,
Hoe oud is Mathis nu? Mijn zoontje is nu (bijna) 7 maanden en ik hoop hem ook op dit eetschema te krijgen. We zijn nu aan het opbouwen van zijn voeding en en de nutribaby zou hierbij heel erg welkom zijn.

groetjes Margot

Ps Dank dames voor jullie tips en ervaringen die jullie delen via deze site!

Eline -

Bedankt voor de supertips! Ook fijn om te lezen wat je in de smoothie stopt en wat op brood enzo, thanks!! Komende maand ga ik met mijn dochters eerste hapjes aan de slag en zou het dolgraag met dit super apparaat proberen!! Extra genieten van de nieuwe stapjes!

Eline -

Ps: en anders staan de pan, blender en muffinvorm ook gewoon al klaar hoor ?

Annika -

Oooh ik zou zo graag de nutribaby winnen! Ik had ‘m al gezien online, maar hij is niet heel goedkoop helaas haha! Ik wil alles vers maken voor onze kleine man die we in januari verwachten! En dit apparaat zou daar bij heel handig zijn, zeker ivm drukte met mijn eigen bedrijf! Top artikel, ik ga het eetschema zeker gebruiken!

Marijn -

Oh wow, mijn zoon Abel is nu 14 weken en ik kan niet wachten tot we kunnen gaan knoeien met hapjes! Ik neem jouw adviezen daarin zeker over! Het lijkt me fantastisch om met zo’n prachtapparaat hapjes voor Abel te kunnen maken terwijl hij met z’n lieve lach al zit te wachten! Want dat hij alles lekker gaat vinden staat nu al vast; zelfs het badwater wordt met grote slokken opgedronken!! Veel succes met deze geweldige blog! Ik blijf het met veel enthousiasme lezen!

Ellie -

Leuke winactie en een superfijn apparaat (weet ik van anderen), maar voor ons ook een tikkeltje duur. Dus als er dan een winactie is doe ik graag mee voor ons menneke :)!

Cherry-May Versteeg-Chu -

Dit soort artikelen vind ik het leukste om te lezen!
Ik stoom nu ook alle groenten, heel provisorisch met een vergiet in een pan. Werkt goed, maar dit zou natuurlijk veel makkelijker zijn! En ik deel mijn naam met het apparaat, meant to be 😉

Janneke -

Wat leuk! En lijkt me ook een heel handig apparaat om te hebben, lekker allemaal verse hapjes maken voor de kleine!

Renee -

Ik maar erg graag kans op de nutribaby voor mijn kleine apie Joep (bijna 6 maanden, dus komt perfect uit :))

karin -

Oh wat leuk! Ben zelf gek op de banaanpannekoekjes dus zal dat zeker geven. Je hebt een recept met een hand spinazie. Kan je dat weer opwarmen dan?
Wil natuurlijk graag kans maken op deze mooie keukenmachine voor mijn kanjer .

Linnie -

Leuk (en vooral erg praktisch en inspirerend) om steeds de artikelen van jullie little ones te lezen!
En dan nog eens een winactie van de nutribaby babymoov doen we zeker mee! 🙂

Neeltje -

Ik volg jullie net op instagram. Leuke en herkenbare stukjes! Deze vind ik super leuk, natuurlijk door de win actie ? Post lekker veel want ik vind het heerlijk om te lezen en het helpt mij als moeder weer. Een uitspraak die ik eens kreeg was: relaxed, die andere moeders doen ook maar wat…

Roos -

Grappig om te lezen dat je kleine alles lust en voorgeschoteld krijgt. Erg herkenbaar. Bananenpannenkoek in het weekend met aardbeitjes zijn hier favoriet, ook groentesnacks eind van de middag. Ik ga er zelf ook gezonder door eten merk ik! Ik zou hem graag willen winnen, lijkt me een mooi apparaat om nieuwe dingen mee te proberen. Groetjes Roos en Sam

Kim -

Heeeel graag voor mijn lieve vriendinnetje Anne. Ze is gisteren bevallen van haar 2e zoon. Haar andere zoon zit net in de peuterpubertijd, dus ze heeft haar handen vol. Ze kookt geregeld uit jullie boeken en is helemaal fan van jullie blog. Dit zou ze echt geweldig vinden!

Barbara van den Hoek -

Wat een goede en leuke actie! Ik doe deze keer ook mee! Voor mijn little one doe ik nu alles stomen in een speciale pan! 2 woorden 9 letters Duurt Lang! Dus dit is echt een uitvinding! Leuk! Nu afwachten vol spanning! Hihi

Lieke -

Jaaaa! Super graag zouden wij deze winnen! Dochterlief niet zo’n foodie als der moeder. Een hoop geprobeerd en uitgevogel in wat ze lekker vindt en wat niet. Moeders wil het ook nog graag gezond 😉 dus dit zou het een stukje makkelijker maken.

Priscilla -

Ik zou heel graag de nutribaby willen winnen om over 3 maanden de recepten van jullie site voor mijn kleine mannetje te kunnen maken!! Eens kijken of hij dan nóg gekker op eten word dan zijn grote broer nu al is!!

Natalie -

Lijkt me super om zo’n alles in 1 apparaat te winnen ! Nu elke dag aan het koken/stomen, pureren, opwarmen.. En dan nog ons eigen eten maken.. Kortom een hele klus naast ook nog gewoon een hele dag werken 🙂 had er natuurlijk zelf al 1 kunnen kopen maar ik was te druk (te lui )om uit te zoeken welke nou echt vet goed is ? En nu ik dit lees denk ik JA die wil ik graag !

Pernelle -

Ja, heel leuk & lijkt mij superhandig. Mijn knappe boy Siem is alweer 7 maanden en houdt heel erg van eten!

Bibi -

Superleuke winactie! Onze little one is nu 3 maanden, dus mogen we bijna met groente en fruithapjes beginnen. En dan komt zo’n handig apparaat natuurlijk wel van pas!

Esther J. -

Jaaa ik doe graag mee aan deze winactie. Kleine uk is nu 12 weken dus bijna klaar voor de eerste hapjes! Ik doe al veel leuke ideeën op via jullie en de nutribaby zou goed van pas komen bij het uitvoeren hiervan!

Doortje -

Jaaaaa wat zou dat super handig zijn voor onze 2de little one die in december geboren word!

Licia -

Ik heb jullie website gevonden toen ik zwanger was van mn meisje, lees met plezier jullie verhalen. Mijn dochtertje wordt komende vrijdag 6 maanden en we zijn aan het oefenen met hapjes. Doordat ik veel en onregelmatig werk merk ik dat het best een gedoe is om hier oa regelmaat in te krijgen, ik probeer het zo veel mogelijk tr stomen (old school boven een pannentje) en daarna blenden met een staafmixer, wat een gedoe! Hoop.dat jullie me.blij gaan maken met deze win actie zodst ik voor de kleine snel, makkelijk en gezonde dingen kan maken!

Noortje -

Wat word ik toch altijd blij van jullie berichten en tips!! Waar ik eerst voornamelijk voor mezelf op zoek was naar gezonde, makkelijke maaltijden ben ik me nu aan het inlezen over babyvoeding! Onze eerste kleine man wordt over 5 weekjes verwacht, spannend!! Ik zou heel graag de nutribaby willen winnen zodat ook hij lekkere hapjes kan krijgen en het is ook nog heel erg handig in gebruik voor mama!!

Kaja -

Ook als oma wil ik dit graag winnen!
Hoe leuk is het dat ik als ‘oudje’ mee kan doen met deze moderne dingen.
Fijn als ik weer mag oppassen. En dan meteen op een makkelijke manier hapjes kan toveren! Een TOVEROMA hoe leuk is dat !!!

Michelle Doedens -

Hi Nina,

Met plezier en een glimlach lees ik altijd jullie berichten! Naast de super handige tips schrijven jullie altijd met een vleug humor en I like ;-)! Nu mijn kleine meisje Fenna woensdag 5 maanden is, komt de nutribaby heel heel heel heel erg van pas :-)! Ik geloof je op je woord, want ook de magimix heb ik nu gekocht door jullie enthousiasme over het apparaat :P. Ik ga heel hard mijn fingers crossen!

Saskia -

Ik heb (nog) geen little one, maar mijn beste vriendinnetje wel! De tweede little one is zelfs al onderweg! Voor Haar doe ik dan ook graag mee aan deze winactie! Het liefste maakt ze alles zelf voor haar man, haar eerste little one en straks ook voor de tweede! Petje af vind ik! Graag wil ik haar hiermee verrassen, fingers crossed!!

Lisette -

Wat maak je weer lekkere hapjes voor je kleine man. Wij zijn gister begonnen met het eerste hapje, broccoli 🙂 De kleine man (4mnd) keek erg beteuterd toen het al op was.
Zo’n geweldig keukenapparaat komt goed van pas!

Janneke Janssen -

Jaaaa, ik zou dat heel graag willen winnen. Ik ben sinds een half jaar helemaal puur en natuurlijk voor mijn gezin aan het koken. Er komt geen pakje of zakje meer in. Mijn kleine philips staafmixer met bakje heeft al heel veel gehakt en geprakt dus de nutribaby van babymove zou zeer goed van pas komen! Ps: Ik lees echt met zoveel plezier op jouw site/instagram, keep it going ?

Stéphanie -

Super leuk, ik wordt altijd heel blij van jullie lijstjes. Die kan ik nooit ergens anders vinden. Mijn kleine man is alweer bijna 5 maanden en we zijn ook begonnen met ‘proeven’. Ik volg jullie al vanaf ‘de geboorte’ van jullie sitr en vind het zo leuk dat julie kleintjes net iets voor lopen, hierdoor komen alle tips en trics altijd op het goede moment.

Annemieke -

Hummus en sandwichspread maar eens proberen voor onze kleine man. Avocado is t enige dat hij tot nu toe niet lekker vindt haha.
De nutribaby komt bij mijn vriendin goed van pas. Kan ze makkelijk hapjes maken voor haar dochter Kayleigh (2 maandjes oud) als ze straks toe is aan groenten en fruit. Mocht ik ‘m winnen maak ik haar er graag blij mee!

Florentine -

Dit lijkt me echt een heel fijn apparaat! Ik wil straks ook heel graag zelf babyhapjes gaan maken voor onze kleine meid. Dus ik doe graag mee met deze winactie 🙂

Dorine -

Onze little one is 5 maandjes. Deze winactie komt dus op het perfecte moment;-)
Zou het gelijk in gaan zetten voor de hapjes van ons kleine meisje! Ik hou van gezond en gemakkelijk in die volgorde.
Het eerste Fruit hapje is een feit…
Heerlijk dat snoetje van lekker of het snoetje van toch nog even wennen……

Marjan -

Wat een toffe actie van Coolblue! Ik zou heel graag je tweede exemplaar willen overnemen! Mijn dochter Manon is nu 6 maanden, iets jonger dan jullie zoontjes daardoor is jullie blog perfect te lezen en weet ik precies wat ik kan verwachten. Manon krijgt ook haar eerste hapjes, ik probeer zo veel mogelijk zelf te maken maar met werk enzo lukt dat niet altijd. Ze vindt gelukkig alles lekker, dus als ik straks hapjes kan maken in de nutribaby van babymoov wordt het helemaal smullen!

Kim -

Super leuk! Doe graag mee. Ik maak alle hapjes zelf voor de kleine man omdat ik het gewoon leuk vindt maar ook belangrijk dat hij gezond eet zonder vreemde toevoegingen. Jullie site is een leuke informatiebron met handige tips! Hoop dat ik de nutribaby win!

Roos -

Oeh, ik doe graag mee met de winactie! Lijkt me heel handig voor m’n kleine man!

Eline -

Ik kijk graag op chickslovelittleones en doe er veel inspiratie op voor mijn kleintje van 9 maanden. Zo fijn om de eet/dagschema’s te lezen. Zo ook deze tips! Ik doe graag mee met de winactie! Lijkt me superhandig!!

Chrissie -

Kijk, ik zou dus gezegend zijn als ik deze zou winnen dan is mijn eindeloze speurtocht naar een babyvoedingmachine/potjesverwarmer/stoommandjes/blender of elk andere manier of apparaat verleden tijd!! ? Er is zoveel en ik kan de knoop niet doorhakken? En dat terwijl haar vader (van onze dochter) chef kok is (maar het zijn de hormonen die het winnen van alle goed bedoelde suggesties van papa lief) dus duimen maar???

Kelly hamersma -

Thanks voor alle recepten die kunnen wij goed gebruiken met ons kleinste meisje. Vaak schiet vers eten erbij in aangezien we ook nog een restaurant hebben en dus altijd druk in de weer zijn met werken administratie en daarbij 2 onwijs lieve dochters hebben. Elke dag weer een uitdaging om alles voor elkaar te krijgen.
Wij doen dan ook graag mee aan deze leuke actie en wagen een kans om hem te winnen !

Liefs Kelly lizzy en Zoë

Saskia van Hemert -

Wow wat een leuke win actie ik doe graag mee! Ik ben vandaag 17 weken zwanger en lees altijd met plezier jullie beide site’s ik ben dol op jullie kookboeken en gelukkig komt er een nieuwe te leuk! Ik wil heel graag voor mijn little one gaan koken en wat is dan beter om dat met de nutribaby te kunnen doen!

Arita -

Ik ben groot fan van jullie website chickslovefood en nu ook littleones. In December krijg ik mijn eerste kindje en doe nu al veel informatie op uit jullie website. Deze nutribaby lijkt mij ideaal om straks hapjes en smoothies mee te maken!

Saskia -

Met heel veel plezier lees ik al jullie artikelen. Ik ben zo iemand die alles leest en nooit reageert 🙂 maar deze keer maak ik een uitzondering! Ik heb een meisje van vijf maanden en ik kan bijna niet wachten om over een paar weken te beginnen met haar eerste hapjes! Ongeveer tegelijkertijd begin ik weer met fulltime werken, en om dan zo weinig mogelijk tijd kwijt te zijn in de keuken en optimaal met mijn poppetje te kunnen genieten van de eerste (gezonde!) hapjes lijkt de nutribaby me een topapparaat. De befaamde bijbehorende muffinvorm heb ik al in huis 🙂

Vivian -

Altijd leuk om te kijken wat andere kindjes krijgen. En weer wat inspiratie voor het avondeten ? Ik doe graag mee met de winactie! Lijkt me super handig!

Robine -

Hey dat is een leuk artikel! Nieuwe inspiratie is altijd welkom! Hier is couscous met biet of pompoen favoriet. Ook couscous met wortel en rozijntjes. Of rijst, doperwtjes, klein beetje kip als je een beetje vlees wil toevoegen.
Verder vind hij broccoli en courgette heel lekker. Oh en van de week was hij dolgelukkig met witlof, appel en aardappel. Qua fruit maak ik appelmoes met (diepvries)zomer rood fruit. En verder net als jullie losse smaken. De bananenpannenkoekjes zijn een mega goed idee, ik ga het van het weekend proberen! Je leest het al, ik vind het fantastisch om te koken voor onze lieve vent Beau. Een stomer zou heel erg welkom zijn om het allemaal wat makkelijker te maken ?
Liefs Robine

Joyce -

Weer een heel handig en leuk artikel! Ik doe ook graag mee met de winactie. In oktober wordt ons 2e kindje geboren, dus de Nutribaby komt hier zeker van pas!

Wendy -

Wat een leuke inspiratie voor de hapjes van m’n kleine meisje!

Nutribaby maakt het maken ervan natuurlijk nog leuker!

Suzanne Peeters -

Wat een super handig apparaat, deze zou hier zeker goed van pas komen met onze kleine meid van 7 maanden. Ze is nog nog echt dol op het “echte” eten maar ik blijf volhouden 🙂 ik pureer en kook me suf om haar enthousiast te krijgen voor iets anders dan melk. Met dit handige apparaat gaat me dat een hoop tijd schelen en hopelijk gaat ze uiteindelijk genieten van het eten. De aanhouder wint… 🙂 Vooral met al jullie tips, tricks en lekkere recepten moet dat zeker goedkomen!!

Esther -

Net gisteren je leuke igaccount ontdekt! We gaan juist beginnen met hapjes voor onze kleine meid. En t blijkt nog best lastig om een appel lekker fijn geprakt te krijgen ? Dus zo n apparaat lijkt me ideaal!

Eline -

Leuk artikel! Ik ben nu 39 weken zwanger van onze little one en we kunnen niet wachten om hem te ontmoeten.. Ik zou graag de nutribaby winnen!!

Stefanie -

Dat is handig, mijn zoon is bijna 4 maanden en dan kan ik gaan beginnen met hapjes. Ik ben echt geen keukenprinses, maar ik wil wel graag zelf eten gaan maken. Een Nutribaby lijkt me heel geschikt voor kookklunzen zoals ik!

Sanne -

Zo leuk en handig om te lezen weer. Mijn zoon is net wat jonger dan Mathis en ik heb al een aantal keer jullie artikelen gebruikt als hulpje. Ik vind het opbouwen met eten best wel een dingetje en er is zo veel (lees te veel) soms tegenstrijdige info te vinden. Gelukkig kan ik mij heel erg vinden in jou schema en keuzes dus dat gebruiken we dan ook! En die nutribaby zou natuurlijk helemaal tof zijn, nu wordt het gekookt en gepureerd met de staafmixer maar ik zou heel graag zijn hapjes willen stomen!

Margot -

Een jaar geleden was chickslovefood mijn favoriete site maar sinds de geboorte van onze zoon is chicklovelittleones mijn favoriet. Ik zou dolgraag dit perfecte apparaat winnen. Mijn zoontje van 6 maanden houd enorm van eten en we gaan samen naar de markt om verse ingredienten te kopen, de nutribaby zou perfect zijn om lekkere hapjes voor hem te maken.

Laura -

Lijkt me een heel handig apparaat. Ik ben niet zo van het kant en klare potje. Zelf een beetje in de hand houden wat er gegeten wordt is altijd goed. Zou hem graag winnen.

Anouk -

Ik verwacht mijn eerste kindje en ik ben me al aan het verdiepen in wat ik hem of haar straks het beste te eten kan geven. Een handig hulpmiddel voor in de keuken zou daar bij ideaal zijn!

Riejanne -

Ik doe graag mee met deze winactie. Dit apparaat lijkt me ideaal om maaltijden voor onze aanstaande kleine mee te maken!

Paula -

Wat een leuk artikel en een leuke actie!!
Ik maak graag alles zelf voor onze dochter, fruit, groenten, tussendoortjes. Dus de nutribaby zou dan goed van pas komen! 🙂

Maud -

“Onze ‘eerste’ beeb” moest er staan! ?

Maud -

Wat een goede tips al die combinaties!! Hier is het menu nu nog de hele dag “latte borstiato” maar omdat dit onze beeb is, zijn jullie tips heeeeel handig voor over een paar maandjes!☺️ En met die Nutribaby lijkt me het inderdaad een stuk makkelijker om elke dag een lekker gezond maaltje voor je little one op het menu te kunnen zetten. Mijn vriend begon er zelfs over dat hij zo’n handig apparaat had gezien bij vrienden wat we ook echt moesten aan gaan schaffen; blijkt inderdaad de Nutribaby te zijn! Dusss de hele family is very happy als we die zouden winnen! ?‍?‍??☺️?

Marjolein -

Die zou ik heel graag willen winnen! Ik ben me alvast een beetje aan het verdiepen in voeding voor baby’s, en dit apparaat zou enorm fijn zijn als onze kleine meid er straks is!!!

Nathalie -

Echt heel handig om te lezen hoe andere
Moeders hun little one voeden! Ik vind het een bron van inspiratie want soms vind ik het best lastig om mijn kleintje afwisseling in het eten te bieden. Zo’n mooi keukenapparaat zou me zeker helpen om het bieden van die afwisseling vol te kunnen houden!

Margreet -

Ah wat gaaf! Jullie artikelen worden hier verslonden! Zo’n nutribaby maakt het dan wel helemaal af. Zo kunnen we alle hapjes straks zelf maken!

Geertje van Dijk -

Leuk!! Ik zou deze graag winnen voor mijn nichtje Kristel, zodat ze voor haar dochter Eva heerlijke hapjes kan bereiden!

Leonie -

Oh ja, ik wil heel graag kans maken! 10jaar geleden was ik au pair in Frankrijk en had ik een middeleeuwse voorloper van de nutribaby, nu met een eigen kleintje op komst kan ik mij voorstellen wat de hedendaagse versie voor plezier moet brengen!

Kristine -

Dit vind ik handig om te weten, even een kijk in hoe andere moeders het doen. Ik moet wel zeggen dat ik het jammer vind dat ze op de opvang altijd hetzelfde fruit krijgen (hier altijd banaan met 1 andere soort fruit, inderdaad peer of appel). Maar mijn zoontje raakt erdoor verstopt en dus geef ik hem zelf nooit meer want dat krijgt hij al te vaak.. Jammer want banaan is wel lekker makkelijk.
En uiteraard leuke winactie waar ik GRAAG aan mee doe 🙂

Vivian -

Leuk om te lezen hoe anderen het aanpakken met de hapjes. Ik geniet er ook van om mn kleine mannetje nieuwe dingen te laten proeven. Ik maak ook alles zelf, en toe nu toe gaat het er allemaal heel goed in (zowel groenten als fruit)!
Zo’n ‘baby keukenmachine’ lijkt me heel handig! dus ik doe graag mee met deze winactie 🙂

Sarah -

Onze dochter van bijna 7,5 maand krijgt naast borstvoeding sinds 1,5maand groente, fruit en brood! Dagelijks maak ik alles vers, maar zo’n klein beetje krijgt de staafmixer niet goed geprakt haha! Zou het comfort van zo’n prachtige machine wel willen ervaren! Goed idee van de groentesmoothie in de ochtend! Ik geef nu alles enkel voor de pure smaakbeleving en varieer dan op een dag. Tip van mij: laat hem eens zelf bijten in een perzik of boterham zonder korst. De enthousiaste reactie van het zelf doen vind ik hier echt geweldig!

Sifra -

Wat leuk om jullie eetschema te lezen! Binnen nu en een paar weken zal ik bevallen van onze dochter en zusje en in jouw blog kan ik weer goede ideeën opdoen voor als de hapjes weer op tafel komen. Zo’n stomer/blender lijkt me dan hélemaal ideaal! En stiekem denk ik dat die voor “grote” broer ook nog heel fijn is, want vers gestoomde groente zijn nog altijd t lekkerst

Michelle Straver -

Lijkt me super handig voor de tweeling waar ik nanny ben! Zodat ik niet meer uren in de keuken hoef te staan. Maar meer aandacht aan hun kan geven =)

Robin de Coninck -

Wat een super leuke en gezonde actie! Zou graag zo’n machine winnen voor the little one van m’n neef! Die heb ik dit weekend voor het eerst gezien en is nu ruim 3 weekjes oud. Zoooo’n cutie! ? Daar zou ik zijn hippe ouders heel blij mee maken ?

Chantal -

Wat maak je originele hapjes! Het lijkt me een ontzettend handig apparaat. Ik wil graag met deze winactie meedoen voor mijn lieve schoonzus, die nu in verwachting is van hun tweede zoontje.

Simone -

Het een lekkere hapjes ga ik zeker ook proberen!

Bregje -

Wat eet Mathis al goed! Ons meisje, nu ruim 10 maanden oud, is helaas nog niet zo’n goede en grote eter. En dat terwijl haar ouders echte foodies zijn! Misschien gaat het beter met de Nutribaby?

Martine -

Onze zoon is nu 3,5 maand oud. Binnenkort kunnen we hem zijn eerste hapje geven. Toevallig zijn wij nog op zoek naar z’n apparaat. Ik doe dus graag mee met de winactie. Leuk trouwens om al jullie tips te lezen.

Liea -

Wauw wat een handig apparaat!! Het lijkt mij echt heel leuk om zo’n apparaat te winnen voor mijn nicht. Zij zou er erg blij mee zijn. Zij wil haar baby ook zo gezond mogelijk voeden!

Marion -

Die zou ik heel erg graag willen winnen!! Yara is nu 5 maanden en ik kook alle hapjes zelf. Binnenkort zullen we de sleutel van ons nieuwe huis krijgen en dan zitten we door de verbouwing een tijdje zonder keuken. Dus zo’n nutribaby zou ideaal zijn!

Lieke peeters -

Dit zou een uitkomst zijn! Ik vind het zo leuk alle voeding zelf te maken en wat nieuws te proberen. Ideaal dus ik waag graag een kansje. Vanaf nu alleen nog maar duimen ?.
Groetjes Lieke

Dieuwke -

Wat een leuke win actie! Ik zou zeggen heel graag. Lees met plezier jullie artikelen vooral over het dag-eet ritme, leuke inspiratie!

Martine -

Mijn zoontje is nu 3,5 maand. Binnenkort kunnen we hem zijn eerste hapje geven. Leuk om al jullie tips te lezen. We zijn toevallig nog op zoek naar z’n apparaat. Lijkt me handig en heel leuk om te winnen.

Brigitte -

Wat een leuke actie! Onze zoon George heeft gister zijn eerste hapje gehad en het was zo leuk om te geven. En aan de hand van een door jouw eerder geschreven artikel over eerste hapjes. De Nutribaby van Babymoov zou voor ons meer dan welkom zijn. Dan kan hij lekker verder smullen.

Rianne -

Wat een heerlijk artikel weer!
Binnen nu en 3 weken verwachten wij onze eerste dochter! Ik kan niet wachten om te gaan experimenteren met eten en wil zoveel mogelijk vers en zelf bereiden. Vandaar dat ik graag mee doe met de winactie!

Renate -

Woh, dat is handig! Mia is even oud als Mathis (11 dec 2015) en wij zijn dus ook druk bezig met alle hapjes. Het is leuk maar ook een hoop werk naast je werk om je kleintje zoveel mogelijk gestoomde groenten te geven. Gelukkig heb ik dan ook een fijne modus gevonden. Ik vraag dus ook niet de stomer voor mezelf, maar voor een vriendin. Zij is net bevallen van een super schattig jongetje en ik weet dat over 3 maandjes zij ook gaat beginnen met alle hapjes. Hoe fijn zou het zijn als zij niet zo loopt te stuntelen zoals ik 😉

Emmy -

Jaaa, zo’n Nutribaby lijkt mij ook wel wat met een kleintje op komst!

Jorien -

Ja m’n kleine meisje begint eindelijk met haar hapjes! Heeft even geduurd omdat ze wat te vroeg was, deze week besloten ze allemaal vers te maken ivm verspilling van de potjes! Dus deze machine kan ik heel goed gebruiken!

Gerdien -

Lijkt mij heel handig voor onze kleine jongen van 6,5 maand die volop aan het genieten is van hapjes!

Gekelien -

Wat een leuke mix -ideeën. Merk dat we vaak blijven hangen in de standaard (zoete)aardappel+groente hap. Ons mannetje vindt pasta met een vega saus ook erg lekker. De nutribaby zou ik graag willen winnen, volgens mij bespaart ons dat als working parents een hoop tijd!
Nog een vraagje: bij Elise lees ik regelmatig dat ze Christophe een plak bananenbrood geeft. Hebben jullie een babyproof recept daarvoor? Zou ik namelijk ook graag eens proberen bij onze kleine zoetekauw.
We hebben gisteren pancakes met fruit gemaakt, iets minder healthy, maar de little man heeft enorm gesmuld! En vanochtend bij het ontbijt weer 🙂 Misschien iets voor jou voor over een paar maandjes. (Die van ons is bijna 1)

Lotte v -

Leuk bericht! Ons zoontje is nu ook 8 maanden en zijn al een lange tijd bezig met hapjes! Ik denk dat de nutribaby het voor ons alleen maar leuker maakt! Ook altijd handig om weer wat nieuwe combinaties te lezen gaan we hier zeker proberen!

Marijke -

Wauw lijkt mij echt fantastisch om zo’n apparaat te winnen! Ik doe dan ook graag mee met de winactie!

Iris -

Goede tips voor nieuwe smaakcombinaties! Vooral die met rijst en couscous, want ik zit nog met name in de zoete aardappel-combi fase. Dat vindt ze heerlijk, met name met witlof! Ik pureer ook alles nog fijn, aangezien mijn dochter of kokhalst bij het proeven van stukjes of alles eruit graait met haar vingertjes… Daarom maak ik ook graag kans!

Romy -

Superhandig apparaat! Ik weet zeker dat ik mijn tante hier dolblij mee zou maken.

Michelle Harms -

Jaaaaa…. Ik doe graag mee met de winactie!!

Heerlijk als je kleintje zo aan het smullen is hè?!

Maria -

Handig artikel! Sara is net 6 maanden en zijn nu pas echt begonnen met hapjes. Ik gebruik nu een staafmixer, maar een nutribaby lijkt me veel handiger. Ik waag heel graag een kansje!

Minke -

Wat leuk om te lezen. Direct ook wat inspiratie voor mij dochtertje. En ik maak graag kans op de nutribaby. Lijkt me heel handig met zelf hapjes maken.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube