De week van… Elise

Kon je vorige week nog mijn kerstvakantie bekijken, vandaag geef ik je alweer een kijkje in mijn afgelopen week. En terecht, want: ik was jarig! Ik bereikte de fantastische leeftijd van 33 jaar, en die dag vierde ik alleen in bed met laptop en bezorgde lunch. Zálige dag! Lees en kijk mee!

Zaterdag – weekend
We hebben al een aantal dagen ongelooflijk gechillt, maar ook het weekend zetten we die trend nog even door. We liggen tot laat met z’n vieren in bed, douchen, ontbijten en gaan vervolgens weer met z’n vieren in bed chillen. Krant, magazine, filmpje. Ik vind dit zo ultiem. In de middag ga ik met mijn vriendin Wendy naar de pedicure, waar we heel decadent een wijntje krijgen. Zalige dag!

Zondag – weekend 
Mijn laatste vakantiedagje. Deze laatste dag wil ik nog even 100% genieten van de quality time met gezin, dus we starten in het zwembad. Zalig vind ik dat. En mijn boys ook 🙂 ‘s Middags chillen we thuis, doen we een middagdutje met z’n allen en maak ik ‘s avonds een cheeseburgersalade.

Maandag – kantoordag
Na twee weken weer back at the office. En wat is dat toch ook weer heerlijk. Zéker omdat het kantoor er super uit ziet. Ons team heeft doorgewerkt de afgelopen weken en als verrassing het hele kantoor geruimd. Daar word ik zo blij van! Ik heb allerlei overleggen en spit mijn 300 ongelezen mails door 🙂

Dinsdag – jarig!
Vandaag ben ik jarig. We starten met ontbijt op bed met taart en kaarsjes en cadeautjes. Zo gezellig! Beneden is het als verrassing versierd. Als de kids naar school en opvang gaan, duik ik mijn bed in met mijn laptop. Ik werk de hele dag vanuit bed, laat mijn lunch bezorgen en krijg van de postbode cadeaus bezorgd, waaronder mooie wijnglazen en een nieuw boek. ‘s Middags zijn de kinderen thuis en komen mijn ouders eten. Een topdag!

Woensdag – werkdag
Ik start vandaag op kantoor, waar ik word verrast met slingers, cadeautjes en een sushitaart. Té leuk! Daarna rijd ik naar Nina in Amsterdam. Eindelijk weer knuffelen met Cédric. Wat een zalig mannetje! Nina en ik lunchen met de sushitaart en bespreken weer voor het eerst wat werkdingetjes. Heer-lijk! Daarna rijd ik door naar mijn YouTube-meeting om vervolgens op kantoor te eindigen waar onze nieuwe fauteuil bezorgd is. Het kantoor is nu écht af, zo’n mooi plekje!

Donderdag – vrije dag
Vandaag ben ik vrij en breng ik eerst de kids naar school. In de ochtend bouw ik in onze schuur een ‘bouwplaats’ voor mijn zoontjes. Waar ze ‘s middags als verrassing kunnen gaan spelen. ‘s Middags eet ik met mijn zoontjes vis aan de haven.

Vrijdag – kantoordag
Vandaag weer een hele dag op kantoor. Ik heb verschillende meetings en sollicitatiegesprekken. En tussendoor werk ik verschillende to do’s af.

Dat was het alweer. Tot over 2 weken!

8 reacties

Daria -

Oeps, je hebt al gereageerd. Dankje!
M’n laatste reactie kun je verwijderen haha

Daria -

Hoi Elise,
Waar hebben jullie die superleuke donkerblauwe fauteuil gekocht?
Groetjes!

Elise -

Hi Marleen,
Dank voor je berichtje. En jij en je vader hebben helemaal gelijk, haha. Het lint is echt, maar ik heb ook een neppe. Christophe krijgt de neppe, Samuel weet inmiddels (na 2 verbouwingen) hoe hij ermee moet omgaan haha! Liefs, Elise

Floortje -

Klinkt als een hele fijne week!
Liefde voor die stoel trouwens! Mag ik vragen waar die van is? 🙂

Elise -

Ja hoor! Die is van Sissy Boy! Groetjes Elise

Daria -

Hoi Elise,
Waar hebben jullie die superleuke fauteuil gekocht?
Groetjes Daria

Elise -

Sissy Boy 🙂

Marleen -

Superleuke werkplaats! Hier ook een kleine bob de bouwer van bijna 3. Is het meetlint aan gereedschapsbord echt? Op aanraden van mijn vader (die timmerman is) mag mijn zoontje hier nl niet mee spelen. Als deze uit vergrendeling schiet komt het scherpe metalen hoekje en zijkant met een noodvaart langs de vingertjes. Sorry, ik ben nooit zo van waarschuwingen naar andere mama’s maar ben goed bang gemaakt…

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube