De week van… Elise

Daar is -ie weer: mijn weekoverzicht van de afgelopen week. Soms heb je super bruisende weken, mijn afgelopen week was gewoon zo’n mega degelijke week. Benieuwd? Kijk mee!

Zaterdag  – Weekend
Vandaag moet Marcel werken en dus ben ik alleen met mijn kids. We houden een extreme chilldag, waarbij we tot 10u met z’n drietjes in bed liggen, pannenkoeken bakken als ontbijt, ‘s middags alledrie een dutje doen en de rest van de dag im pyjama thuis spelen. Aan het einde van de dag wandelen we langs de haven en kijken we naar de verlichte bootjes. Spannender kan niet jongens! 🙂

Zondag – Weekend
Vandaag is mijn vriend de hele dag in het voetbalstadion bij dĂ© klassieker, dus ik ga met de kids in de ochtend naar Delft naar onze favo binnen speeltuin. We spelen er ruim 2 uur. Ja ik zeg ‘we’, want mama moet ook overal in en door. ‘s Middags krijgen we visite en ‘s avonds eten we zelfgemaakte tomatensoep.

Maandag – Kantoordag
Een heerlijke dag op kantoor. Na een heel weekend met mijn boys, kan ik ook weer zo genieten van een kopje koffie op mijn werk en mijn lieve collega’s om me heen. Hoewel Nina natuurlijk met verlof is en ik dat super saai vind, heb ik gelukkig een geweldig team om me heen. We werken de hele dag aan van alles!

Dinsdag – Thuiswerkdag
Vandaag werk ik thuis, lees in mijn bed. Ik start al vroeg: 7.30u. Rond lunchtijd rijd ik snel even naar het restaurant waar mijn tante haar 70e verjaardag viert. Ik drink een glaasje bubbels, op de foto links van mij eerst mijn moeder en dan de jarige jet. Daarna ga ik naar huis en werk ik tot ik Samuel van school haal. ‘s Avonds eten we zelfgemaakte bolognese.

Woensdag – Kantoordag
Een halve kantoordag dan, want ik begin vandaag bij Nina thuis. We bespreken wat werkdingetjes, ik knuffel urenlang met Cédric en we laten Wagamama bezorgen als lunch. Daarna ga ik naar kantoor, waar we er heel veel webshopbestellingen weggewerkt worden. Vorige week gingen Marcel en ik nog heerlijk uit eten bij de gezellige gastrobar Hartig in Rotterdam, waar we allerlei gerechtjes deelden en lekkere drankjes dronken (als je ons volgt op Instastories heb je de hilarische updates vast wel gezien). Deze avond bellen we de oppas af, want Christophe is ziek!

Donderdag – Vrije dag
Mijn jongste zoontje is ziek, dus vandaag scharrelen we samen de hele dag thuis. Ik doe vooral huishoudelijke taken op deze dag. ‘s Avonds maak ik onze Shepherds Pie met zoete aardappel. Zo lekker!

Vrijdag – Thuiswerkdag 
Vandaag werk ik een extra dagje thuis. Mijn jongste zoontje heeft inmiddels waterpokken. Hij is niet meer ziek, maar nog wel besmettelijk en dus gaat hij naar opa en oma en werk ik thuis zodat ik in de buurt ben. Dat vind ik prettig. Ik werk de hele dag vanuit bed,  ook dat vind ik wel eens prettig 🙂 Ik werk allerlei werk to do’s weg. Na een drukke decembermaand hebben we eindelijk weer een beetje orde in de tent. Top!

Tot over 2 weken!

(De foto is gemaakt in mijn te gekke SieMatic keuken thuis!)

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube