De week van… Elise

Hallo mensen! Daar ben ik weer ­čÖé Ik zou vorige week ontzettend spannende vakantie foto’s delen, maar helaas ging mijn weekje vakantie op aan een keelontsteking. Maar inmiddels ben ik weer back on track en heb ik deze week eindelijk weer kunnen werken en dat met jawel: NINA!! Zo blij ben ik. She is back guys!

Zaterdag en zondag – weekend
Ik ben thuis herstellende van een keelontsteking. Gelukkig heb ik alweer meer energie en is de koorts weg, maar ik ben wel thuis en Marcel is het hele weekend in de weer met onze kids.

Maandag – halve kantoordag
Vandaag is mijn oudste zoontje nog vrij, dus we zijn een dagje samen op pad. Ik wil een paar dingen voor werk doen, dus we starten de ochtend samen op kantoor. Samuel verkent alle ruimtes en kasten en ik bespreek wat dingen met onze hoofdredacteur en telefonisch met Nina. ‘s Middags doen we samen boodschappen en doen we een middagdutje.

Dinsdag – thuiswerkdag
Vandaag start ik om 7.30 met werken. Ik maak koffie en ontbijt en duik mijn bed in met laptop. Marcel brengt de kinderen naar school en gaat daarna naar z’n werk, dus ik haal Sam om 15u uit school. Daarom begin ik altijd vroeg. Ik doe veel dingen en bespreek veel punten met Nina die op kantoor zit. Als Samuel thuis is, bakken we cupcakes en halen we Christophe uit de cr├Ęche. We eten noedels en ik ben aan het einde van de dag kapot.

Woensdag – kantoordag
Een euforisch moment: vandaag werk ik eindelijk weer samen met Nina op kantoor. Ik heb haar ontzettend gemist en het is dan ook weer z├│ heerlijk om weer samen te zijn. We bespreken van alles, maken planningen en ik krijg een te gekke Marc Jacobs tas van haar alsnog voor m’n verjaardag en als dank voor mijn harde werken de aflopen maanden. She is the best! ‘s Avonds heb ik de derde bijeenkomst van onze wijncursus bij de Wijnstudio. We hebben het over wijn en spijs en proeven verschillende wijnen die we beoordelen via een proefformulier. Ik vind het echt een fantastische cursus en ga snel meer delen op CLF over wat ik precies heb geleerd.

Donderdag – vrije dag
Vandaag zit ik weer goed in mijn energie. In de ochtend breng ik de kids naar school en ga ik snel aan de slag in Christophe’s kamer. Ik verf 1 muur blauw en heb verschillende accessoires om zijn kamertje mee te pimpen. Daarna haal ik hem op en verf ik Samuel’s kamer tijdens zijn slaapje. In de namiddag doen we een picknick op bed (de kids vinden dat fantastisch) en maak ik pasta met gehaktballetjes.

Vrijdag – Filmdag
Vandaag neem ik de laatste video’s op zonder Nina. In april is ze weer terug op YouTube. Dus voor de laatste keer samen met mijn hoofdredacteur in mijn keuken. We nemen drie video’s op en daarna werken we nog even samen wat dingen uit. Dan gaan de laptops dicht en is het weekend!

Tot over 2 weken. Liefs, Elise

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube