De week van… Elise

Vandaag weer een kijkje in mijn afgelopen week. Van het weekend tot aan de werkweek, we vinden het leuk om jullie met wat foto’s te laten zien wat ons bezighoudt. En dus hierbij!

Zaterdag en Zondag – Weekend
Zaterdag sta ik op met buikpijn. Ik ben heel veel ziek geweest de afgelopen weken, dus ik ben behoorlijk geïrriteerd dat ik weer niet fit ben. Ik doe de hele dag rustig aan thuis met mijn kinderen. Zondag voel ik me gelukkig alweer een stuk fitter. Ik doe huishoudelijke taken, we kijken sport en Samuel krijgt een vriendinnetje te spelen. ‘s Avonds sluiten we het weekend af met patatjes!

Maandag – Kantoordag
Vandaag staat er weinig laptop op het menu. We hebben namelijk een klasdagje ingepland. Moet ook weleens gebeuren 🙂 En met een heel leuk doel. Want binnenkort krijgen we een nieuwe keuken voor onze YouTube-filmpjes. Mijn mooie SieMatic keuken is natuurlijk helemaal te gek, maar omdat het handiger is om op het kantoor van Chickslovefood een video-setting te hebben zodat we veel flexibeler zijn in het maken van opnames, gaan we vandaag aan de slag hiermee. Er wordt geverfd, kasten in elkaar gezet en we krijgen hele mooie apparatuur van AEG aangeleverd, waaronder een te gekke koelkast, en we hangen leuke, vrolijke groentelijsten op om het foodie-gehalte van ons kantoor nog meer te verhogen.

Dinsdag – Thuiswerkdag
Op dinsdagen werk ik thuis en begin ik meestal al om 7.15u met werken. Lekker met een cappuccino in bed! Ik werk dan door tot 14.30, kleed me vervolgens snel aan en haal dan om 15u mijn oudste zoontje uit school. Als de kinderen ‘s avonds op bed liggen, werk ik nog een uurtje. Het flexibele werken zeg maar! Vandaag ben ik vooral met onze sales bezig en schrijf ik wat artikeltjes voor de site.

Woensdag – Kantoordag
In de vroegte ga ik allereerst naar mijn nieuwe sportstudio, voor mijn allereerste sportles met een personal trainer. Ik heb de afgelopen jaren zeer weinig aan sport gedaan en bleef mezelf steeds voornemen dat ik iets eraan zou doen. En doordat mijn weerstand de afgelopen maanden zo slecht is, besloot ik nu eindelijk eens weer een nieuwe poging te wagen. En het was erg leuk, dus volgende week heb ik weer een afspraak 🙂 Daarna rijd ik naar een cafeetje waar ik met Nina een kopje koffie drink met onze boekhouder, en vervolgens gaan we door naar kantoor waar we een YouTube-meeting hebben. De keukensetting wordt nu steeds echter, we hebben de lampen en de camera’s al klaarstaan. Nog even en het is af en kunnen jullie het eindresultaat op YouTube bewonderen!

Donderdag – Vrije dag
Vandaag ben ik vrij en gaan mijn zoontjes naar school. De jongste haal ik na een ochtendje peuterschool op, de oudste in de middag. In de ochtend doe ik mijn huishoudelijke klusjes, ‘s middags ga ik naar buiten met de kids en spelen we in de speeltuin en in het park. ‘s Avonds eten we de grote loempia’s van Chickslovefood. Een heerlijk dagje!

Vrijdag – Werkdag 
Vandaag werk ik in de ochtend thuis.  Ik breng eerst mijn kindjes naar school en werk vervolgens aan mijn keukentafel wat mails en to do’s weg. ‘s Middags geef ik een gastcollege op de Erasmus Universiteit, over geld verdienen met bloggen. Super leuk, want Nina en ik hebben elkaar hier ontmoet. Blijft een speciaal plekje! Dan is het weekend en gaat mijn laptop dicht. Tot over 2 weken.

Liefs, Elise

2 reacties

Nina -

Wat leuk die groente posters! Waar hebben jullie die gehaald? Goed geheugensteuntje voor mijn vriend die het verschil tussen andijvie en boerenkool niet weet 😉

annemargreet -

Hi Nina. Die zijn van Annette Andela Illustratie! Groetjes, Anne-Margreet – Dechicks.com

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube