De week van… Elise

Daar ben ik weer! Met een heerlijke week van, want: wij hadden vakantie. En wat hebben we genoten, zo fijn. We startten de vakantie met Koningsdag en daarna zijn we naar Zuid-Limburg afgereisd waar we in een kasteel verbleven. Benieuwd? Kijk mee!

Vrijdag – Koningsdag
Met mijn gloednieuwe Opel Crossland X (hadden jullie hem al gezien?!) rijd ik samen met mijn kids en moeder naar mijn oude buurtje waar ik met de kinderen over de vrijmarkt struin. Zo kneuterig! Het hoogtepunt is: een suikerspin eten, haha. ‘s Middags ga ik met Marcel en de kids naar de kleine kermis bij ons om de hoek. Een zalig, kneuterige Koningsdag. Ik hou ervan.

Zaterdag en Zondag – Weekend
Vervolgens is het weekend. Zaterdag ga ik overdag met Marcel naar de stad om nieuwe sneakers te kopen. In de middag ben ik met de kinderen en ga ik opnieuw naar de kermis. Heerlijk, want vandaag is het super rustig. Zondag chillen we hem thuis en kijk ik Formule 1.

Maandag – Vakantie
Vandaag ga ik naar Utrecht voor een oog-onderzoek, waarbij ze bekijken of ik mijn ogen kan laten laseren. Hebben jullie hier ervaring mee? Ik heb het laatste jaar veel last van mijn lenzen dus zou graag willen kijken of ik hier vanaf kan. Ik ben er vrijwel de hele dag aan kwijt, maar het is alsnog een gezellige dag, want mijn moeder vergezelt me!

Dinsdag – Vakantie
Vandaag gaat Christophe een dagje naar de crèche en hebben Marcel en ik een dagje quality time met Samuel. Ik heb veel minder tijd met Samuel nu hij op de basisschool zit, dus een keer per vakantie hebben we zo’n dagje. We gaan naar de bioscoop naar de Buurman&Buurman film, we bezoeken de kinderboerderij, slapen met z’n drieën in de middag, gaan naar de kermis en sluiten de dag af met een wijntje, olijven en bitterballen. Samuel is vooral gek op die twee laatste ;-).

Woensdag, donderdag, vrijdag – Vakantie in Zuid-Limburg
En dan is het zover: we reizen af naar Zuid-Limburg waar we een appartement hebben geboekt in Chateau St. Gerlach. Bij aankomst zijn we al blown away: wat is het hier te gek! We krijgen in ons appartement een zalige verwelkoming met prosecco, appelsap en zoetigheden van het huis. We verblijven op de begane grond en kunnen vanuit ons tuintje bij ons huisje zo de grote tuin in, waar de kinderen kunnen spelen. We verkennen het land om het kasteel, zwemmen in het zwembad (wat we elke keer voor onszelf hebben, zo zalig), ontbijten bij het chateau, bezoeken Maastricht, gaan naar een te gekke kinderboerderij waar ze stekelvarkens en witte kangoeroes hebben, en bovenal genieten we van elkaar en het prachtige weer. Wat is dit een zalige plek! En nee, dit is geen samenwerking. Ik heb het zelf geboekt via Relais&Chateaux en vind het een dikke vette aanrader! Vrijdagmiddag rijden we terug naar huis en genieten we thuis wederom van het mooie weer. Dit was een zalige week!

Liefs, Elise

 

 

5 reacties

Sanne -

Ik heb 9 jaar geleden m’n ogen gelaserd en ben sinds 1,5 jaar weer aan de bril.. Toch weer afgezakt naar -2. Dus 5 jaar geleden zou ik hebben gezegd: ja,doen!! Nu zeg ik: fijne oplossing iig voor een paar jaar,maar verwacht niet je hele leven zonder bril/lenzen verder te kunnen (en check of je -afhankelijk van type ingreep- daarna überhaupt nog/weer lenzen kunt dragen)

Manon -

Heb je al eens aan nachtlenzen gedacht? Die draag je ‘s nachts (duh) en ‘vervormen’ dan je oog zodat je overdag goed ziet. Ik draag ze nu 2 jaar en ben er zo blij mee! Nooit meer overdag lenzen in, en ‘s nachts als je slaapt merk je niet dat je ze in hebt! Voor mij was de stap naar laseren te groot, ik durfde het niet aan. Een goede opticien kan je er meer over vertellen!

Saskia -

Ik heb 1,5 maand geleden mijn ogen laten laseren en ik kan het je echt aanraden! Heb geen moment spijt van gehad. Ik had ook zo last van mijn lenzen. Elke keer droge ogen, geïrriteerde ogen etc. Echt een heerlijkheid om dat gedoe niet meer te hebben 🙂

Suzan Achter -

Hey Elise,

Wat een leuke trui🤗😍. Mag ik vragen waar ik hem ook kan kopen?😂

Daniëlle -

Wat een heerlijke week!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube