De week van… Elise

Nina en ik maken soms echt te gekke dingen mee. Echt het leven van een foodblogger is zó veelzijdig. De ene dag lunch je in een sterrenrestaurant, de volgende dag race je over het circuit in een rally auto. Maar we hebben ook gewoon kantoordagen. waarbij we achter ons laptop zitten te tikken. De héle dag. En laat afgelopen week nou nét een week zijn geweest waarbij ik bijna niks anders heb gedaan dan heel veel achter mijn laptop zitten…

Dus geen spectaculaire foto’s deze week? Nou zéker wel! Want ik weet niet óf je het al gezien hebt, maar ik heb eindelijk mijn nieuwe SieMatic droomkeuken en afgelopen donderdag heb ik deze video gedeeld waarin ik laat zien hoe de oude garage is verbouwd tot woonkamer met leefkeuken. Ik heb súper veel leuke reacties gekregen, dank daarvoor! Kijk dus vooral de video en zie hieronder nog wat mooie kiekjes. Én dan nóg een primeur, want in die prachtige keuken gaan we vanaf 2 oktober elke week 2 video’s maken. Elke maandag verschijnt er op ons You-Tube-kanaal een receptvideo en elke donderdag, jawel: onze gloednieuwe kookshow! Stay tuned voor meer…

Zaterdag – Weekend
Vandaag wordt het laatste loodje van onze keuken afgerond: de gietvloer wordt gestort. De eerste lagen waren er al, maar dit weekend komt de laatste kleurlaag erover. Dit betekent een weekend keukenloos en dus gaan we de hele dag op pad met de kids. Niet heel spannende dingen, van de autodealer naar de supermarkt en dat soort dingen!

Zondag – Weekend
D-day. Want Max Verstappen moet weer rijden en dus ben ik al vroeg gespannen. Ja, zo erg is het. Zeker omdat hij ontzettend goed was in de kwalificatie. Helaas wordt hij bij de start al van de baan geduwd en dus ben ik de rest van de dag in mineurstemming. ‘s Middags ga ik naar mijn nicht met de kids waar we met de hele familie lekkere dingen eten (iedereen brengt wat mee) en een wijntje drinken.

Maandag – Kantoordag
Een beetje grieperig ga ik naar kantoor. Als eigen ondernemer is het zélfs leuk om te werken als je ziek bent! Vandaag zijn Nina en ik de laatste correcties aan het bekijken van het Daily Dinner-kookboek (wát is het een plaatje, reserveer hier) en hebben we ‘s middags bezoek van een oude stagiaire. Heel gezellig! Ik ga om 19u pas naar huis, waar ik voor mezelf een pasta laat bezorgen. Manlief was met de kids de hele dag bij opa!

Dinsdag – Thuiswerkdag
Een rustig dagje. Ik start de dag bij de kapper, waarna ik thuis werk aan de lancering van boek 5 (wordt mega tof!) en verder wat andere werkdingetjes aftik.

Woensdag – Kantoordag
Ik word allereerst op kantoor verwelkomt door een giga stapel schoenenpost. We like! Vandaag weer een dag achter de laptop, dit keer op kantoor zonder Nina, die werkt een dagje thuis. We hebben onder andere een YouTube-meeting waar we de definitieve openingsslide kiezen (zie openingsfoto). Wat vinden jullie ervan? In de middag moet ik naar de aanstaande basisschool van mijn zoontje Samuel voor een voorlichting. En dus heb ik een uurtje extra mijn kids. Nice!

Donderdag – Vrij
Een heerlijke dag vrij, waarbij ik tijdens de slaapjes van de kids vooral thuis aan het klussen ben (onze bouwval moet af!) en vervolgens de halve dag spendeer in de kinderboerderij. Wat is het zalig weer! ‘s Middags ga ik met Samuel naar de kapper. Ondertussen krijg ik de hele dag door berichtjes over mijn nieuwe SieMatic keuken. Zo leuk!

Vrijdag – Kantoordag
De meest rustigste dag ever op kantoor. Veel mensen zijn vrij, inclusief Nina en dus zit ik zoals de rest van de week de hele dag alleen achter mijn laptop van alles en nog wat te doen. ‘s Avonds ga ik met mijn vriend Marcel eten bij restaurant Waterproef. Mijn lievelingsrestaurant! Wij kunnen zo genieten van dit plekje, je kijkt uit over de haven van Scheveningen en je wordt bediend door stuk voor stuk échte vakmensen zoals eigenaar Yves van Westreenen, chefkok Bob Staal én de beste sommelier ever Lendl Mijnhijmer! Lendl werkte vandaag een van zijn laatste avonden voordat hij overstapt naar Amsterdam (hij gaat aan de slag als wine director in het nieuwe hotel TwentySeven op de Dam) dus we móesten afscheid nemen 🙂 Het was echt weer een zalige avond en dit restaurant is een dikke vette aanrader mensen! Enne, een échte sommelier ruikt eerst aan zijn wijn voor -ie een slok neemt 😉

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube