http://autocustom.com.br
rangerdiaries.com

De week van… Elise

Vandaag weer een kijkje in mijn afgelopen week. Dat begon met een zálig weekend. Hoe kan het ook anders als je grote raceheld de Grandprix wint? Ja, bij mij wekt dat een soort verjaardagsstemming op…

Zaterdag – Weekend
Het was een heerlijke zaterdag. We begonnen om 8.30 op het voetbalveld, waar Samuel zijn tweede voetbaltraining had. Echt zo schattig! ‘s Avonds kwamen er vrienden borrelen en bleef hun dochtertje bij ons slapen.

Zondag – Weekend
De kids spelen ‘s ochtends de hele ochtend in de tuin, dus ik kan ongestoord naar Max kijken. En hij wint. De tranen rollen over mijn wangen. Vooral het feit dat zo’n jongen én zijn hele gezin echt leeft voor zo’n sport en dan na heel veel pech zo’n race wint, ontroert me. De rest van de dag ben ik in de zevende hemel en gaan we lekker met de kids wandelen langs de haven en drinken we een wijntje onder het genot van live muziek bij Rootz at the Harbour.

Maandag – Kantoordag
In de ochtend krijgen we bezoek vanuit Nieuw-Zeeland. De mensen van Silver Fern Farms, het bedrijf waar we onze hertenvlees campagne mee gedaan hebben, komen bij ons op kantoor een kijkje nemen. Ze zijn benieuwd hoe het bloggersbestaan eraan toe gaat. Hoe leuk! Verder wordt er deze dag flink gekookt en hebben Nina en ik allerlei overleggen, onder andere over dé Chickslovefood Celebration die begin november plaats vindt. Waarbij we onder andere vieren dat we een boekenjubileum hebben (5 stuks!).

Dinsdag – Thuiswerkdag
Een halve dan, want ik heb deze dag half vrij gepland omdat Samuel voor het eerst gaat wennen op de grote school. En dat is het fijne aan ons werk. Ik werk veel en hard, maar op het moment dat mijn gezin me nodig heeft kan ik bijna altijd gelijk vrij regelen. En terecht, want mijn drie mannen zijn m’n alles. En dus breng ik hem die ochtend voor het eerst naar zijn nieuwe basisschool. Mama zogenaamd cool, Samuel écht cool! Hij vond het heel erg leuk en helemaal niet spannend. Mijlpaaltje.

Woensdag – Kantoordag
Vandaag staat de hele dag in het teken van boek 5. We bedenken leuke winacties, maken plannen voor de grote Celebration en ontwerpen de uitnodiging. Heerlijk dagje!

Donderdag – Halve vrije dag
Normaal werk ik niet op donderdag, maar doordat ik dinsdag vrij had, haal ik vandaag een paar uurtjes werk in. Daarna haal ik de kids op.

Vrijdag – Filmdag
Vandaag nemen we weer YouTube video’s op, dit keer een show met YouTuber Marije van Dit gebeurt er als en zangeres Lisa Lois. Het is een onwijs gezellige dag en we maken onder andere vegan chocolate pancakes. Dit recept komt a.s. donderdag online!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube