De week van… Elise

En ja, het is letterlijk mijn week hier jongens, alle artikelen zijn van mijn hand 🙂 En nee hoor, Nina is nog niet met verlof. Het kwam toevallig zo uit! Aankomende week deel ik met jullie de ervaringen met elektrisch tandenpoetsen met mijn zoontje Samuel van bijna 4 jaar (morgen!) en vertel ik je over hoe ik mijn enorme drang naar haasten ga proberen te sussen. Maar goed, eerst mijn afgelopen week. Het was een zalig weekje, met als kers op de taart de verjaardag van mijn jongste zoontje. Kijk mee!

Zaterdag – Weekend
Vandaag is het oprecht een weekenddag. Mijn vriend gaat met Samuel naar de voetbaltraining (da’s dus om 8.30. En nee niet 8.30 vertrekken, aangekleed om 8.30 op het veld, betekent 8.10 in de auto, ik moet er nog aan wennen). Ik blijf thuis met Christophe, die heerlijk slaapt in de ochtend zodat ik relaxed aan kan doen. Een vriendinnetje komt koffie drinken en ‘s middags komt mijn moeder. We eten sushi ritto (dé nieuwe eet-verslaving bij ons op kantoor, recept verschijnt binnenkort op YouTube) en sluiten af met een ijsje bij de ijssalon. Het is zalig weer. En een zalige dag!

Zondag – Weekend
We starten deze ochtend met een te lekkere verantwoorde (!) Chunky Monkey havermoutontbijttaart (recept ga ik nog delen op CLF). Wat een heerlijk begin van de dag, met z’n viertjes aan de ontbijttafel met kaarsen en taart. Enne,  hoe vaak doen jullie iets voor jezelf? Ik vind het zó moeilijk om na vier dagen werken mijn gezin in het weekend in de steek te laten om iets leuks voor mezelf te doen. Toch kreeg ik er de laatste tijd zoveel behoefte aan, dat ik vandaag met mijn moeder een dagje op pad ga. Mijn moeder is ziek geweest het afgelopen jaar, maar inmiddels weer helemaal de oude en dat vieren wij vandaag met een zalige moeder-dochterdag in het centrum van Den Haag. We lunchen bij de Bijenkorf (pokébowl), waar ik een nieuwe winterjas koop en we sluiten af met een glaasje bubbels in de zon. Wat een topweer! Mijn kids hebben trouwens ‘mannendag’ op het strand, samen met mijn vriend en zijn vrienden. We sluiten met z’n allen af met een barbecue. Gewoon omdat het kan!

Maandag – Kantoordag
Vandaag werken Nina en ik de hele dag achter onze laptops in ons kantoor. Ik krijg een bijlesje van onze Laura in de Chickslovefood-fotostudio en verder verdiep ik me in leuke kantoorinrichting want ik mag van Nina ons kantoor een make-over geven. I love it!

Dinsdag – Thuiswerkdag
In de ochtend heb ik thuis een afspraak met SieMatic, waarmee ik lekker koffie drink in mijn mooie SieMatic keuken. Het is een ontzettend leuke meeting en wat is het toch een prachtig merk! Ik ben zo trots om te mogen samenwerken met merken waar ik echt helemaal fan van ben! ‘s Middags duik ik mijn auto in en rijd ik Den Haag door waar ik kantoorspullen koop. Want morgen begint de make-over…

Woensdag – Kantoordag
Ik start al vroeg op kantoor om mijn make-over spullen te droppen en alvast 1 kastje in elkaar te zetten. Daarna rijd ik door naar Amsterdam voor een hele leuke salesmeeting. Terug op kantoor zet ik met behulp van mijn team de rest van de kastjes in elkaar en nemen Nina en ik plaats aan ons nieuwe bureau. Het is nu al zo gaaf, en we zijn nog maar op de helft! Daarna zetten we een hele mooie taart op de foto, die we met het CLF-team opeten onder het genot van een bubbeltje. Gewoon omdat het kan! En wat gebeurt er als je bij een groep foodies een truffel-pepernotentaart op tafel zet… 🙂

Donderdag – Vrij
Mama-dag! Ik moet zeggen, ik sta op met een vreselijk gammel gevoel. Dan zie ik best op tegen een dag twee heel drukke mannetjes te entertainen. Ik app met Nina en ook zij heeft opstartproblemen. Zo fijn die herkenbaarheid 🙂 Maar na de ochtend kom ik los. We gaan met z’n drieën kleien en vingerverven en vervolgens spelen we buiten in de tuin. ‘s Middags wandelen we langs de haven en eten we andijviestamppot met vetspek (mijn lievelingseten) bij opa en oma. Echt een lekkere vrije dag! ‘s Avonds ben ik alleen, Marcel is naar een optreden, en versier ik tot 22.30 de woonkamer. Want de volgende dag is het feest!

Vrijdag – Thuiswerkdag
Nina is ziek en ik heb een jarig kind, dus ik start thuis met feest! We kijken allereerst met het gezin het filmpje van Christophes afgelopen jaar. Ik maak elk jaar voor hun verjaardag een filmpje met de leukste dingen die ik dat afgelopen jaar van ze gefilmd heb. Zó leuk en emotioneel 🙂 Daarna mogen de kids cadeautjes openmaken (ik heb wat kleinere dingen voor Samuel) en eten we taart met opa en oma. Dan gaan de kids met opa en oma iets leuks doen en werk ik een paar uur thuis. ‘s Middags sluit ik aan bij het feest en ben ik de meest trotse moeder ever. Christophe, mijn kleine baby is alweer 2 jaar. M’n lekkere knappe, lieve, en stoute blonde krullenkop!

 

 

 

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube