De week van… Elise

Vandaag weer een blik in de week van mij! Wat heb ik de afgelopen week beleefd? Een hoop! Van feest tot verdriet kan ik je zeggen! Laten we bij het feest beginnen…

Zaterdag – Weekend
Vandaag doen we de voorbereidingen voor het verjaardagsfeest van Samuel en Christophe. Ze zijn allebei afgelopen week jarig geweest en dus vieren we morgen groot feest. We doen de laatste boodschappen en maken het hele huis schoon. In de middag krijg ik mijn moeders vriendinnen op visite, die ik als verrassing voor mijn moeder had uitgenodigd. Erg leuk om dan te laten zien wat we van ons huis gemaakt hebben. Van boven tot beneden is het af, en echt zo mooi!

Zondag – Weekend
Vandaag is het feest! De klok gaat een uur achteruit, dus ik heb ruim de tijd om alles te regelen. Heerlijk! In de ochtend haal ik het springkussen (deze) op wat ik heb gehuurd, het was even proppen in mijn Opel Karl, maar het lukt! Zodra we het kussen in de tuin hebben en we de stekker in het stopcontact doen, schiet het kussen omhoog en klimmen de kids nog voordat -ie helemaal is opgeblazen er al op. Ze zijn euforisch. Echt een succes! We gaan daarna met z’n allen een middagslaapje doen en vervolgens op 16u stroomt de visite binnen. Mijn vriendin Lisette heeft voor vandaag een te gekke Paw Patrol taart gemaakt en oreo brownies. Samuel is over the moon! Ook Nina met man en kind komen langs. Het is onwijs gezellig. De kids genieten enorm en wij ook. Het is de eerste verjaardag in ons nieuwe huis en het verloopt super. I love mijn woonkamer! En I love mijn kids. Wat zijn ze happy! De volwassenen aan de bar met een glas wijn, de kids buiten aan het springen. Top! En dan sluiten we de dag ook nog af met de winst van Max Verstappen. Topdag!

Maandag – Kantoordag, voor de helft…
Vorige week was een enorm drukke week met verjaardagen, traktaties, Samuel voor het eerst naar school en Christophe voor het eerst naar de peuterschool. Ik heb 2 dagen vrij genomen om alles te regelen. Dus vandaag ga ik weer knallen! Maar ik word al snel gebeld door de kinderopvang, Christophe is ongelukkig gevallen en kan niet meer op zijn beentje staan. Ik haal hem op en leg met thuis lekker in zijn bedje. We besluiten de nacht af te wachten om te kijken hoe het de volgende dag gaat met zijn voet.

Dinsdag – Thuiswerkdag
Ik moet erg inkomen in mijn nieuwe schema: broodtrommels, tasjes, 2 kids aankleden en op tijd op het schoolplein staan. Maar het lukt me aardig, ik heb zelfs make-up op! Ik breng Samuel naar school en blijf vandaag met Christophe thuis. Tijdens zijn slaapje probeer ik te werken. Al snel merk ik dat het echt niet goed gaat met hem. We kunnen in de middag terecht bij de dokter en worden direct naar het ziekenhuis doorgestuurd. Tussendoor haal ik Samuel van school en breng ik hem bij mijn vriendin waar hij mag spelen, zodat ik mijn aandacht heb voor Christophe in het ziekenhuis. Na foto’s blijkt dat zijn enkel is gebroken en krijgt de arme man gips. Ik ben ‘s avonds pas om  19u thuis uit het ziekenhuis.

Woensdag – Kantoordag
Vandaag blijft onze patiënt bij papa thuis en kan ik naar kantoor. Ik loop gigantisch achter de feiten aan en het is een vreselijk hectische dag. Maar er is vooral ook feest, want ons nieuwste kookboek is (weer) binnen gekomen op 1 in de eten&drinken bestseller top 60, en van alle boeken op plaats 7. Wat zijn wij trots! De positieve reacties stromen binnen over ons boek: zo mooi, smakelijke foto’s, gave recepten en een prachtige lay-out. En dat is zo mensen. Dit boek is zo ontzettend mooi, die MOET je hebben. Echt. Haha. We krijgen van de uitgeverij een prachtige bos bloemen bezorgd ter felicitatie. Wij zijn heel erg trots. Gewoon voor de vijfde keer een prachtig boek gemaakt. Hoe cool is dat?

Donderdag – Vrije dag
En tot zo ver mijn werk deze week. Want vandaag ben ik de hele dag weer met mijn lieve mannetje thuis. Dankzij Nina en ons super team kan ik gewoon de hele week voor mijn kind zorgen. Ik heb alleen 1 deadline die ik moet halen, helaas op mijn vrije dag. Dat soort dingen heb je als zelfstandig ondernemer en komt waardeloos uit. Maar ik krijg het af en heb daarna mijn handen weer vrij. Aan het einde van de dag zit ik met tranen in mijn ogen met mijn huilende zoontje in mijn armen op de bank. Het is niet niks voor de kleine man. Zo sneu, een tweejarige die niet mag lopen. Maar hij is onwijs stoer en doet het super goed…

Vrijdag – Paar uurtjes kantoor
En ook vandaag ben ik met mijn zoontje. Ik breng hem alleen in de ochtend een paar uurtjes bij mijn vader, zodat ik wat boodschappen kan halen die ik aflever op kantoor. Daar zijn we namelijk hard bezig met een kantoor-make over. In de middag ben ik met mijn boys thuis terwijl ik van Nina een foto geappt krijg met onze nieuwe blauwe office wall. Zo cool. Stay tuned voor more!

Tot over 2 weken!

Liefs, Elise

1 reactie

Vivian -

Aahh..arme Christophe! zielig voor zo’n klein mannetje. Beterschap!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube