De week van… Elise

Nina, jij was misschien the lucky one vorige week om als eerste kiekjes van onze celebration in het Amstel Hotel te delen, ik ben the lucky one now, want inmiddels zijn de officiële foto’s binnen. En dat is dus aan mij om even te delen 🙂 Dus ook al was het vorige week, ik begin uiteraard met mijn familiekiekje van ons grandioze feest!

En verder moest ik afgelopen week de hele week bijkomen, haha. Maar echt! Op de dag zelf was ik best zen en weinig spanning. Ik wilde er zo graag écht goed van genieten, dat me dat ook heel goed lukte. Maar de nacht en dag erna was ik zo shaky. En de hele week toch wel extreem moe. Maar het was het waard! En ik ging gelijk zaterdagavond uit eten, dus ik trok het feest gewoon door. Kijk mee!

Zaterdag – Weekend
Na zo’n feest willen we alleen nog maar chillen. Ik was kapot, Mars was kapot, de kinderen waren op. Dus relaxstand aan! Om 8u werden we wakker. Zalig! Pas om half tien kwamen we met z’n allen uit bed, en om half elf ontbeten we met scones en verse jus. Marcel had even snel een ontbijtje gescoord. De rest van de dag deden we niks behalve slapen. En ‘s avonds gingen Marcel en ik uit eten bij Waterproef. Mijn favoriete restaurant! Het was een zalige avond.

Zondag – Weekend
Vandaag zijn we na ons dinertje nog meer moe, dus een pyjama dag at home. De kinderen vonden het zalig! ‘s Avonds kwamen mijn ouders en keken we Max!

Maandag – Filmdag
Vandaag nemen we de hele dag video’s op voor YouTube. Het is een zalig, relaxed dagje. Ondanks dat het keihard werken is. Nina neemt ons nieuwe schilderij mee. Haar broertje is kunstenaar en heeft dit doek gemaakt. We zijn er super blij mee, het matcht mooi met het goud in onze keuken. ‘s Avonds dineer ik met mijn gezin met het eten uit de video’s. Vervelend!

Dinsdag – Thuiswerkdag
Sinds tijden heb ik weer een gewoon thuiswerkdagje. De afgelopen weken waren heel chaotisch. Verjaardagen, kind met een gebroken enkel, etc. Maar vandaag kan ik weer even thuis alle achterstanden bijwerken. Ik lig vooral op bed, mijn office voor vandaag 🙂

Woensdag – Kantoordag + workshop
Vandaag ga ik eerst met mijn zoontje naar het ziekenhuis. Zijn gips mag eraf. YES! In de middag ga ik naar kantoor waar ik een middag to do’s aftik. Vervolgens rijd ik snel langs het winkelcentrum om een kerstig jurkje te scoren want ik geef vanavond een kerstworkshop bij AEG met AO.nl! Lezeressen konden hiervoor kaarten winnen en samen met hen maak ik een makkelijk, stressvrij drie-gangen kerstmenu. Vooraf een zalmtompouce, als hoofd zwarte rijst met gamba’s, zeekraal en gefrituurde pastinaak en toe schwarzwalder kirsch in een glaasje. Het was echt een té gekke avond en wat vind ik het mooi om CLF ‘fans’ te ontmoeten. Stuk voor stuk inspirerende vrouwen met een druk leven die gek zijn op lekkere, gemakkelijke recepten. Op zo’n avond heb ik echt een emotioneel besef van wat Nina en ik doen. Zo fijn!

Donderdag – Vrij! 
Gister laat thuis, dus vandaag een chili-dag. De kids gaan naar school en ik doe huishoudelijke taken. Daarna kijk ik een aflevering Modern Family en haal ik mijn jongste op. Ik ga met hem een middagslaapje doen en vervolgens haal ik mijn oudste. We wandelen wat langs de haven en verder maken we het thuis gezellig met kaarsjes, een openhaard en eten we een kiprollade.

Vrijdag – Kantoordag 
Nina is ziek en dus sluit ik de werkweek af met een dagje kantoor met onze hoofdredacteur Anne-Margreet. We eten onder andere de  negerzoenentaart die gister op het blog stond. Een punt bevat zo’n twaalfduizend calorieën bevat. Lekker!

 

4 reacties

Elise -

Van het merk ‘Jardo’! Liefs, Elise

Brit -

Broer van Nina, wat een prachtig schilderij. Waar kan ik deze kopen? P R A C H T I G !!

Nina -

Haha leuk, mail even naar info@chickslovefood.com, Brit!

Marjolein -

Van welk merk is je prachtige rode jurk die je op jullie feestje droeg?

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube