click over here now
rangerdiaries.com

De week van… Elise

Zo mensen! Vanaf vandaag moeten jullie het voorlopig even met mijn updates doen. Want Nina gaat vanaf vandaag met verlof. Zoveel zin in die kleine babyboy, zo geen zin in weken zonder haar. Maar goed, we houden contact en Nina blijft ook af en toe nog InstaStories updaten, dus ze is niet helemaal uit the picture 🙂 Dan, mijn afgelopen week. Komt -ie!

Zaterdag – Weekend
Het is oprecht een weekenddag. We starten met z’n vieren in bed met cappuccino’s en knijpfruitjes. Heer-lijk vind ik dat. Zeker nu we 5 dagen in de week ‘s ochtends op tijd op school moeten zijn, vind ik een rustige ochtend in het weekend zo ultiem. In de middag gaan we naar een binnenspeeltuin. Wát een drukte. Maar ach onze boys zijn zó extreem happy daar. Dat we het voor lief nemen 🙂 ‘s Avonds maak ik panpizza’s wat een enorm succes is bij de hele familie en lig ik om 21.15u in bed. Kapot! Het zijn drukke weken op werk 🙂

Zondag – Weekend
Marcel slaapt bij een vriend na een feestje, dus ik ga alleen met mijn kids op pad. En jawel: we bezoeken wederom een binnenspeeltuin. Een nieuwe dit keer, Avontura in Delft. En met succes, zowel voor mijn kids als voor mij: rustig, ruim en leuke attracties. Marcel schuift later aan. In de middag slaap ik ‘per ongeluk’ 2,5 uur en mis ik voor het eerst dit jaar een formule 1 race. Echt bizar. En het was de laatste, dus ik moet afkicken! Verder maak ik een havermout quiche als avondeten en kijken we het Sinterklaas journaal. Het is oprecht een zeer chill weekendje.

Maandag – Kantoordag
Het is de laatste week van Nina voor haar verlof en het is de drukste tijd van het jaar. We starten met een hele leuke afspraak op kantoor met een koffiemerk en daarna lunchen we met onze partner AEG. Een heerlijke dag bomvol toffe ideeën voor samenwerkingen. In de middag werken we nog een paar uur op kantoor. 

Dinsdag – YouTubedag
Vandaag nemen we weer 2 video’s op. Het zijn de laatste voorlopig van Nina en mij samen, dus we maken er een feest van met hele kerstige recepten. Daarna werk ik nog een paar uur vanuit mijn bed. Haha.

Woensdag – Op pad
We starten de dag in Huizen voor een afspraak, waarna we door karren naar een afspraak in Amsterdam. Wederom een drukke dag met veel meetings en to do’s. Daarna werk ik nog een paar uur op kantoor. Thuis eten we zelfgemaakte nasi van mijn vriend en ‘s avonds ga ik samen met Marcel naar de massagesalon. Zo fijn! Elke woensdagavond doen wij iets leuks samen, zo gingen we bijvoorbeeld vorige week het kerstmenu eten inclusief kerstversiering 😉 bij Jamie’s Italian in Den Haag. Zo gezellig en zo’n fijn plekje! 

Donderdag – Vrije dag
Vandaag lekker thuis met de kids. Ik breng en haal ze van en naar de peuterschool en de basisschool. Mijn dagen staan sowieso in het teken van Sinterklaas. Pietengym, schoenen zetten, cadeaus. Het is bijna een fulltime job! ‘s Middags halen we kibbelingen in de haven die we thuis opeten. Op zo’n dag heb ik duizend privé to do’s die ik moet afvinken, maar tussendoor zit ik ook zalig te kroelen op de bank met mijn boys met de openhaard aan en alledrie onze sloffen aan. Love it. Vandaag deel ik tevens in deze kookshow dat ik ga trouwen. Zoveel leuke reacties gekregen, heel erg lief!

Vrijdag – Kantoordag
Ik drop eerst mijn kids op hun schooltjes, waar mijn oudste zoon vandaag als Piet is gekleed. Hij gaat helemaal op in deze tijd, echt zo schattig! Dan rijd ik door naar kantoor. Het is dé dag van Nina’s overdracht. We bespreken álles wat we nog maar moeten bespreken voor de komende twee maanden. Ervan uitgaande dat we begin februari weer langzaam weer werkdingetjes samen bespreken. We zien wel hoe het loopt! Alles draait gewoon door hoor! Alleen ik ga haar op werk heel erg missen, gelukkig zijn we écht vriendinnen en blijf ik haar dus wel zien en spreken 🙂

Over twee weken deel ik mijn twee-wekelijkse verslagje. De andere week deelt Nina een ‘gewoon’ artikel!

Tot dan,

Liefs Elise

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube