freebitcoin no paga article bitcoin rate widget android hashflare scrypt mining visite site
click resources how to open bitcoin wallet address legit bitcoin miner

ethereum mining amd 7970 mining amd 7970 http://bef.nu/index.php?nlwueq=dogecoin-mining-pool-list make money with bitcoin 2016

De week van… Elise

Zo jongens, we gaan weer back to normal. Ik heb de afgelopen twee weken vakantie gehad. En dat was zalig! De eerste week was behoorlijk druk met een hotelovernachting, kerst en een tripje naar familie in Zuid-Frankrijk. De tweede week was extreem chill thuis. Van kasten uitmesten tot dagen in bed liggen filmpjes kijken, thuis vrij zijn kan zo fijn zijn. Vandaag dus de foto’s van mijn afgelopen kerstvakantie. Komen ze!

Marcel en ik begonnen onze vakantie met een nachtje weg in Rotterdam. Kindjes bij opa en oma, wij even quality time. Zó fijn! We sliepen in het heerlijke Mainport Design Hotel in Rotterdam. Deze overnachting hebben we gekregen van Hotelgift.com, een gift card waarmee je een fijne hotelovernachting cadeau geeft die je kunt verzilveren bij 110.000 hotels in meer dan 170 landen.

Na dit weekendje vierde ik op zondag kerst bij mijn schoonfamilie. Marcel en ik maakten het voorgerecht en het nagerecht, waarbij we de carpaccio en het gingerbreadcookiedough ijsdessert van het 5 or less YouTube menu maakten. Met uiteraard de bijpassende wijnen van sommelier Lendl, gekocht bij wijnopdronk.nl (tip: dit is een prachtige wijn webwinkel, ze hebben in Den Haag ook een winkel die op zaterdagmiddag geopend is). Als hoofd een bavette van de barbecue. Zó lekker allemaal. De dag erna kookte ik een 7 gangen-diner bij ons thuis, voor 12 volwassenen en 5 kinderen. Wederom het 5 or less-menu, met in plaats van parelhoen een bavette van lejean.nl, en daarnaast nog een warmgerookte zalmsalade met zeekraal en gefrituurde pastinaak, een preisoepje met ontbijtspekcrumble, een kaasplateau en koffie met likeurtjes, gebak en kerstchocolade. Wat een zalig kerstfeest was het!

Tweede kerstdag heb ik de hele dag opgeruimd en afgewassen 🙂 en vervolgens onze koffers ingepakt. Want de dag erna vlogen we naar Zuid-Frankrijk, waar we samen met mijn ouders bij mijn zus en haar gezin een kleine week vertoefden. We bezochten onder andere in de zon (zie ook foto 1) een gratis dierentuin, een chateau waar we wijn proefden, zagen roze flamingo’s en vierden oud&nieuw op zijn Frans: met een heel mooi en lang diner. Het was een topweek!

Eenmaal thuis begon onze week zónder plannen. Ik startte met een dagje kasten en was. Van boven tot beneden ploos ik al mijn kasten uit, deed alle was van de vakantie, zocht iedereens kleren uit en bracht uiteindelijk 8 zakken vol spullen naar het Leger des Heils. Zó fijn om tijd te hebben voor dit soort dingen. De dagen erna spendeerde ik eigenlijk vooral in bed en op de bank. We keken een triljoen uur Netflix en YouTube. En aan het einde van de week pimpte ik tot slot mijn woonkamer op met een nieuwe stoel en een kastje met kaarsen en planten. Want zo zonder de kerstversiering was het opeens best kaal. Haha. Tot slot: bekeken we uiteraard ook nog tijdens de jaarwisseling onze ‘best nine’. Het was een jaar om trots op te zijn. Met als absolute hoogpunt de komst van Cédric. En voor mijzelf uiteraard ook een zalig jaar met mijn boys en Max ;-).

Dat was ‘m weer. Tot volgende week! Liefs, Elise

 

 

 

 

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube