De week van… Nina

De week voor Pasen was voor mij echt een leuke, ik had veel gezellige sociale dingen op het programma staan en m’n werk liep ook lekker, lees maar mee!

Zaterdag
Ik word vroeg (duh, twee kids :D) maar enthousiast wakker, vandaag heb ik me, myself en Mathis time! Hoezeer ik ook geniet van het gezinsleven met twee kids, ik merk dat Mathis soms even behoefte heeft aan mijn onverdeelde aandacht, dus zonder babybroertje erbij. Vandaag is zo’n dag. We rijden naar Noord-Brabant, alwaar we een dierentuin (Zoo Parc Overloon) bezoeken met mijn vriendinnen van vroeger (dat klinkt alsof het nu geen vriendinnen meer zijn, maar ik bedoel dat ik ze al heel lang ken :)) en hun kids (ze staan niet allemaal op de foto). Na een aantal uren heerlijk door die dierentuin slenteren drop ik Mathis bij mijn ouders en ga ik met mijn vriendinnen (zonder onze kids) borrelen en uit eten in het dorp waar onze middelbare school staat en waar we elkaar van kennen. Zo gezellig! Met vage en blurry foto’s, maar geloof me maar dat het heel leuk was :). Het is dat ik tegen middernacht echt moet kolven, anders was ik nog wat langer gebleven. Ik duik bij mijn ouders in mijn oude bed (jep, ik heb mijn kamer daar nog steeds) en maak een nacht zonder onderbrekingen!

Zondag
Ik word wakker in mijn geboortedorp en heb een heerlijk ochtendje met Mathis bij mijn ouders waarbij we spelen met houten tekenfiguurtjes uit de jaren ’50 en ik ook fotoboeken in duik om te ontdekken op wie Cédric eigenlijk lijkt. Niet op mij in ieder geval, wahaha. Ik ontdek wel dat ik als baby hele donkere kijkers had trouwens, best raar! Tegen het middaguur rijd ik terug naar Amsterdam, zodat Mathis zijn middagslaap in de auto doet. Ik kan niet wachten om Cédric weer te zien! Oké, en Bart. Haha. We hebben nog een fijne namiddag thuis en ik ben weer helemaal klaar voor de werkweek na zo’n heerlijk weekend.

Maandag
Mijn werkweek start altijd met een thuiswerkdag met Cédric thuis (Mathis naar de opvang), maar ditmaal is ook Bart thuis. Hij is ziek! Niet leuk, maar ergens ook wel gezellig. Ik begin de dag trouwens bij de bekkenbodemfysiotherapeut. Ik heb geen klachten, maar voordat ik weer voluit ga sporten met mijn personal trainer wil hij een go dat mijn lichaam dat aankan. En die go krijg ik! De rest van de dag doe ik vrij veel werkdingen, fijn!

Dinsdag
Vandaag start ik mijn dag bij het bedrijf dat ons ondersteunt met online video. Ik verlaat na een uur het pand met heel veel tips & tricks waarmee we hopelijk ons YouTube kanaal weer wat kunnen verbeteren. Het geeft me zoveel energie! Ik race door naar de gym voor een uurtje trainen met Jordi. Daarna ga ik (jawel, in mijn sportkleding, sorry collega’s) door naar kantoor om daar nog het een en ander te doen. Eenmaal thuis spring ik eerst onder de douche en vervolgens eet ik met Mathis en mijn ouders lekker Hollands; aardappels, broccoli en vegaburgers. Een goede dag!

Woensdag
Vandaag filmen we voor het eerst in de keuken op ons kantoor, zo leuk! Dit deden we voorheen bij Elise thuis, nu hebben we dus een filmstudio op kantoor gebouwd. We nemen vier video’s op en hebben tussendoor ook nog een leuke salesafspraak op kantoor. Wederom een vruchtbaar dagje, fijn!

Donderdag
Donderdag is mijn mamadag! M’n boys zijn allebei heel lief. We doen weinig speciaals, maken enkel een mega zooi. Spelen thuis, bakken spinaziepannenkoeken voor de lunch en gaan na de middagslaapjes nog een frisse neus halen. Het is vrij lekker weer! ‘s Avonds nestelen Bart en ik ons op de bank voor hét ultieme guilty pleasure programma ever, Temptation Island :).

Vrijdag
Ik ontbijt in m’n eentje bij een favo plek in de buurt (Kiebert), waarna ik in de auto stap naar Culemborg voor een meeting over ons zesde boek (!!) en daarna naar ‘t Gooi voor wederom een meeting over dit boek. Elise is er gezellig bij. We crossen door naar kantoor, waar we nog vanalles doen en we een mooie bos bloemen krijgen van Rutger M. Flowers. ‘s Avonds plof ik moe, maar zo voldaan op de bank met paaseitjes, pizza en wijn. Jep. Kom maar op met die Paasdagen!

Tot over twee weken!

1 reactie

Robin -

Een zesde boek, jeeeej🙌🏻😊
Leuk om weer van je te lezen Nina!
Ben benieuwd naar de filmpjes uit de nieuwe keuken.
Toi toi met alles!! 😘

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube