De week van… Nina

Het is weer mijn beurt, ik mag jullie laten zien hoe mijn (vorige) week eruit zag! En dat was een héle leuke! Die helaas met een griepje eindigde, ik tik dit artikel in bed :(. Maar ach, dat mag de pret niet drukken, hieronder mijn weekoverzicht!

Zaterdag & Zondag – Weekend
Bart is in het buitenland, dus ik ben alleen met de boys. Op zaterdag betekent dat in de ochtend heel veel spelen, te beginnen op bed, later in de huiskamer. Ik laat Mathis al om 11.30u zijn middagslaapje doen, want om 12.30u zijn opa en oma er voor een lunch (ik maak onder meer bloemkoolsoep) en gaan we verder de hele middag naar buiten. We wonen in Amsterdam tussen het Vondelpark en het Beatrixpark in, allebei ontzettend leuk om gewoon doorheen te struinen. Ditmaal gaan we naar het Beatrixpark. Het is heerlijk lenteweer. Cédric vindt het allemaal wel prima. We sluiten de dag af met Mathis zijn lievelingseten: pizza! Ook mijn lievelingseten trouwens, haha. Zondag ben ik nog alleen met de boys, we doen vrij weinig. Lekker weekendje wel!

Maandag – Werkdag
Een dag waar ik ontzettend veel zin in heb (trouwens, altijd zin in maandag, weer lekker werken, I <3 mijn werk), er staat een brainstormdag gepland! Met ons team (acht meiden, inclusief Elise en ik) drinken we koffietjes en lunchen we bij de City Hall in Leiden, terwijl we allerlei vragen aan elkaar stellen over de websites, social media, Youtube, de boeken etc. Leuk om zo tot nieuwe ideeën en inzichten te komen! De foto hieronder is op de wc gemaakt, haha. Het eten is daar trouwens verukkelijk (zie bovenste foto)…In de namiddag hebben we nog een hele leuke meeting op kantoor betreffende ons zesde (!) boek.

Dinsdag – Werkdag
Ik begin de dag bij een leuke afspraak in Amersfoort voor een commerciële samenwerking. Daarna rijd ik door naar kantoor waar ik allerlei to do’tjes aftik. Heerlijk. Een productief dagje! Na werk rijd ik gauw nog even naar een huis waar ik met Bart heb afgesproken, om te bezichtigen. We willen niet per se nu verhuizen, maar Bart (chef Funda in ons gezin) was zo gecharmeerd van dit huis dat we even keken. Wanneer we daadwerkelijk een nieuw huis kopen laat ik het vast op deze site weten. Eenmaal thuis ligt er een stapel pannenkoeken op ons te wachten die mijn vader heeft gebakken. Yum!

Woensdag – Werkdag
Youtube-dag! We nemen in totaal zes filmpjes op op ons kantoor. Een leuke dag! Ik heb geen lunch bij me, vandaag bestel ik een pokébowl. Eenmaal thuis wacht ik even tot Bart er is en dan ga ik door naar een massagesalon. Het is even de tanden op elkaar (ik zit echt compleet vast aan de linkerkant van mijn nek en schouder, lang leve een kind van 7 kilo steeds rondsjouwen), maar daarna voel ik me heerlijk.

Donderdag – Mamadag
Mijn vrije dag begin ik moe (ondanks een vrij goede nacht) en hoesterig, bah. Ik bak een lekker plaattaartje voor de lunch, maar verder ben ik de saaiste moeder ever voor mijn twee boys, we blijven binnen, ik maak foto’s van mijn lieve baby haha en ik kijk een beetje vanaf de bank toe hoe Mathis speelt. Ik kan nauwelijks meedoen, ik voel me te moe. Wat is er toch met me? En dan ineens komt de koorts opzetten en krijg ik echt overal pijn, gadverdamme, word ik ziek?! Bart komt eerder naar huis van werk want ik voel me zo beroerd dat ik niet eens fatsoenlijk voor die twee boys kan zorgen.

Vrijdag – Ziek
Blegh, wat een ontzettend leuke dag had moeten worden, want Elise en ik zouden onze nieuwe Opel halen(!), wordt een stomme dag.  Ik lig in bed. De griep heeft me toch te pakken gekregen. Voor de boys hebben we opvang, dus ik doe niets anders dan slapen, pillen slikken, hoestdrank drinken en weer slapen… Zo saai!

Hopelijk ga ik me deze week wat beter voelen, want dit weekend ga ik met mijn gezin én Elises gezin naar Centerparcs! Zoveel zin in!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube