De week van… Nina

Gesponsord – Ik had vorige week het leukste weekend sinds tijden! Nadat ik ziek was gingen we een weekendje weg met Elise en haar gezin, naar Center Parcs De Kempervennen. Zálig! Ik vind quality time met mijn man en kids zo belangrijk, en als we dan zo’n weekend hebben, besef ik dat we dat eigenlijk te weinig doen. Ik moet eigenlijk vaker ‘JA’ zeggen tegen dingen die echt belangrijk zijn voor me, en daar tegenover staat dan dus ook vaker ‘NEE’ tegen zaken die minder belangrijk zijn.

Helaas bleek ik nog  niet helemaal beter,  protesteerde m’n lijf en belandde ik na dit weekend weer in bed. Ik ga je niet vermoeien met uitziek-foto’s, dus houd dit dagboekje heerlijk in het teken van enkel vorig weekend: quality time met onze beide families!

Vrijdag – vrije dag!
Bart en ik vertrekken vrijdag al met de kids op weekend en komen in de namiddag aan in het Brabantse Westerhoven, daar waar Center Parcs De Kempervennen ligt, bekijk HIER even hoe leuk!. Bart heeft deze dag vrij genomen, dat hij een doordeweekse dag niet werkt komt niet vaak voor, dus zo’n lang weekend is echt een cadeau. We worden alleraardigst ontvangen in de de receptie en rijden naar ons huisje. Een VIP cottage, echt tussen de bomen. Wat een rust! I love wonen in het drukke Amsterdam, maar als ik dan zo middenin de natuur zit geeft me dat toch ook wel een heel fijn gevoel. En dit huisje heeft een heerlijk bubbelbad, opgemaakte bedden, voor iedereen een handdoekenpakket… Ik houd daarvan, een beetje luxe is wel aan mij besteed ;-). Mathis is niet te houden en gaat gelijk buiten dennenappels verzamelen. We halen vervolgens wat avondeten bij de grote supermarkt op het terrein, spelen met Mathis in een van de speeltuintjes en zodra de kids op bed liggen ploffen wij op de bank. En bestellen we ook nog eens pizza die gewoon bij de cottage wordt bezorgd. Ja, haha, als je zo’n weekend samen hebt moet je het ervan nemen!

Zaterdag – weekend
Na een fijne nacht (de kids slapen goed! Iets met boslucht?), eten we de broodjes op die bij de VIP cottage worden bezorgd en gaan we met z’n viertjes naar de Kids Club. Weer een groot feest voor Mathis, hij bakt koekjes en wordt geschminkt tot draak, haha. Als we net klaar zijn arriveren om 10.00 uur Elise, Marcel en de kids. Zó gezellig! Ze hebben de VIP cottage naast ons. Binnen twee seconden zitten we in het gras met koffie en thee en bekijken we onze kids die aan de rand van de vijver spelen, in onze ‘achtertuin’. We wanen ons echt in een andere wereld, zo in de natuur. Later halen Elise en ik wat lunch bij de supermarkt op het terrein en gamen de boys met z’n allen in een indoor gamehall. Als de kids wakker zijn bestaat de hele namiddag uit zwemmen in een meer, spelen op de kinderboerderij en als toetje pannenkoeken en frietjes eten bij het buffetrestaurant. Jep, allemaal op Center Parcs De Kempervennen. Wij doen de nodige vitamine D op en als de kids slapen drinken we nog wat op ons terras, waarna Bart en ik de sauna van ons huisje (!) ingaan. Heerlijk!

Zondag – weekend
De volgende dag ben ik helaas een dweil, maar alle anderen vertrekken naar het indoor tropische Aqua Mundo. Het hoogtepunt van Mathis z’n weekend. Springen, van de glijbaan en zwemmen tot -ie er bij neervalt. Cédric is trouwens ook mee dit weekend, uiteraard, en hij vindt alles prima. Zo’n heerlijk ventje. We vertrekken weer naar huis in Amsterdam na het zwemavontuur.

Wat was dit een zalig weekend. Het opent ook weer even Barts en mijn ogen, we genieten de hele week nog na van het weekend en besluiten weer echt even er meer voor elkaar en de kids te zijn. Heerlijk zo’n goed voornemen stellen gewoon hoppakee halverwege april. In juni gaan we trouwens weer met z’n viertjes op vakantie en in augustus een week met Elise en haar gezin. Nu al zin in!

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer. Weer weten over het park waar we verbleven? Klik even hier.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube