De week van… Nina

Yes… Ik ben weer aan de beurt met een delen van een (foto)dagboek, vind ik leuk! Kijk en lees hieronder vooral even mee naar en met mijn belevenissen van afgelopen week.

Zaterdag – WEEKEND!
Ieder weekend ontbijt ik op zaterdag of zondag buiten de deur met Bart en Mathis. Vandaag starten we de dag bij Bakers & Roasters, waar we een stapel pannenkoeken en een kom muesli met yoghurt en véél fruit delen, lekker! Vervolgens chillen we een beetje thuis, en na Mathis zijn slaapje tuffen we naar mijn kantoor in Leiderdorp waar ik wat moet ophalen. We stoppen meteen even bij Brasserie Park voor appeltaart en een bezoek aan de kinderboerderij. ‘s Avonds zijn we thuis, wat een heerlijk weekenddagje.

Zondag – WEEKEND!
Dit weekend ontbijten we gewoon twee keer buiten de deur, why not :). We gaan voor een ontbijt bij Het Amsterdamse Proeflokaal. Hallo, megaveel kaas, hahaZodra we thuis zijn kan ik meteen de auto in voor weer een lunch, ditmaal ga ik met vriendinnen naar Van Rossum in Woerden. Ik eet een heerlijke salade. We blijven lekker lang hangen. ‘s Avonds ben ik thuis en begin ik met Bart aan de serie Ozark.

Maandag – Werkdag
Bart en ik beginnen met een gesprek op het kinderdagverblijf (is zo eens per half jaar, soort voortgangsgesprek, alles in orde met onze little one #trots) en vervolgens rijd ik via de bakker (taartjes voor op kantoor, er is een jarige!) naar ons kantoor in Leiderdorp. Ik werk wat en einde ochtend komt onze business-coach Manon langs (daarover later meer). ‘s Middags rijd ik naar Rotterdam voor een beleggingscursus van Robeco. Hoe, wat, wie, waar? Het gaat om een samenwerking tussen Robeco en Dechicks.com, ook daar lees je binnenkort meer over! Na de cursus is de middag alweer voorbij en duik ik met mijn broertje Philip, die in Rotterdam woont, een kroeg in om de dag vervolgens af te sluiten met een heerlijk etentje bij Ayla. Moe maar bomvol én voldaan rijd ik ‘s avonds laat naar huis in Amsterdam.

Dinsdag – Werkdag
Elise komt voor de afwisseling eens een ochtendje bij mij thuis werken, zo gezellig! Nadat we flink wat dingen hebben afgetikt, besluiten we spontaan om te gaan lunchen in Het Okura hotel, het wordt Yamazato. Sushi time! Vervolgens crossen we voor een zakelijke afspraak naar Wormer. Daarna weer terug naar Amsterdam, Ik sport vervolgens een uur bij de Gustav Gym en mijn dag is weer voorbij. ‘s Avonds eten we bestelde wraps, ze zijn niet lekker. Oké, ik word denk ik gestraft voor het belachelijk veel buiten de deur eten de afgelopen dagen. Ik duik vroeg mijn bed in, met Bart, we kijken Hercules (ja de Dinseyfilm, haha #noshame).

Woensdag – Werk én vrij
De ochtend beginnen we met z’n drietjes want Bart hoeft pas einde ochtend op Schiphol te zijn voor een businesstrip, gezellig! Ik heb me voorgenomen even een dag extra vrij te nemen, maar moet toch wat werk dingen doen. Ach, geeft niet. Ik doe rustig aan vandaag, werk thuis en Mathis is op de opvang. ‘s Middags lunch ik met een vriendin bij Chez Lorraine, ik eet een heerlijke vega quiche. Het is zo gezellig, we blijven wat langer hangen dan gepland, als ik eenmaal thuis ben is het alweer tijd om Mathis te halen.

Donderdag – Vrij!
Dit is wel echt mijn vrije dag, helemaal in het teken van mijn zoontje. Maar het is zó’n vies weer, we zitten een beetje aan huis gekluisterd. We starten met filmpjes, Duplo, boekjes en bellen blazen. En hij ontdekt me in de Allerhande, hihi. Gelukkig kunnen we er in de namiddag nog op uit, stampen in de plassen is een favo bezigheid. ‘s Avonds laat is Bart alweer terug, gezellig!

Vrijdag – Werkdag
Vrijdag = videodag tegenwoordig. We nemen op bij Elise thuis, hieronder zie je onze filmbabe Milou! Het is een gezellige en productieve dag! ‘s Avonds ben ik kapot en verheug ik me vooral op het weekend dat komen gaat… Bart’s B’day weekend!

Tot over twee weken! Liefs, Nina

1 reactie

Daniëlle -

Wat leuk weer om te lezen en de foto’s te zien!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube