http://autocustom.com.br additional hints
ethereum prison key drop best bitcoin mining setup 2018 best bitcoin mining setup 2018 you could look here why not look here

De week van… Nina

De highlight van afgelopen dagen? Een minivakantie met mijn minigezin. We zijn vier dagen, drie nachtjes naar een vakantiepark in Drenthe geweest. Burgerlijkheid ten top, and I LOVE IT!

We vertrokken vorige week vrijdag, mijn dagboekje start op vorige week zaterdag.

ZATERDAG – weekend!
We worden wakker in onze Drentse boerderij (Hof van Saksen). Ontbijtje wordt aan de deur bezorgd (luxe ten top, heerlijk). We huren fietsen, crossen hiermee tussen de weilanden, hunnebedden en paarden, drinken de lekkerste koffietjes en spelen met Mathis tot hij doodop is. ‘s avonds laten we pizza bezorgen. Een heerlijke dag, met alleen maar gezinstime en werk is even héél ver weg.

ZONDAG – weekend!
Weer zo’n fijne dag. Van lunch in een gezellig dorpje, naar spelen in het speelparadijs, badderen in de jacuzzi en zwemmen in het peuterbad. Wat een zalige dag. Mijn nieuwste zwangerschaps-drankjes craving is trouwens Radler 0,0%, past perfect bij het lekkere weer dat er ineens was. Blote benen en blote armen-weer, zo boffen!

MAANDAG – vrij
Onze laatste minivakantie-dag. We vermaken ons prima in het indoor speelparadijs en rijden in de middag richting Amsterdam. Onze laatste stop is Artis, daar hebben we een jaarabonnement, altijd leuk. Het is soms ruzie met Mathis om de buggy (hij wil lopen), maar de trekkarretjes in Artis vindt hij heel tof. ‘s Avonds bestellen we thuis Mexicaans. Het waren echt fijne dagen met z’n drietjes, de laatste vakantie voordat de baby komt.

DINSDAG – thuiswerkdag
Werk is weer begonnen! Op dinsdag werk ik altijd thuis, terwijl Mathis naar mijn schoonouders gaat. Dit zijn fijne dagen, omdat ik echt veel werk kan verzetten. Ik word niet afgeleid door collega’s (en ellenlange kletssessies met Elise, haha), dinsdagen zijn echte knaldagen. Er gebeurt weinig boeiends, just work, work, work. ‘s Avonds bestel ik online nog een dosis positiekleding. Zomerse kleding had ik best wel wat, maar ik heb ook wat warme truien nodig, wil ik mijn missie ‘niet-als-een-debiel-deze-zwangerschap-door‘ ook deze herfst en winter uitvoeren.

WOENSDAG – workshopdag
Elise en ik starten de dag in Alphen aan den Rijn, waar we in het AEG experience center (wij zijn ambassadeurs van AEG) een workshop geven samen met Edwin Klaasen van Desem & Zo. Edwin bakt het brood, wij verzorgen de smeersels voor erop. Het is zo leuk! We hebben echt een leuke groep ‘cursisten’, allemaal lezeressen van Chickslovefood.com. We bakken de heerlijkste broden en vertrekken daarna naar kantoor, waar we nog even twee uur werken. Om 17.00u vertrek ik altijd richting weer Amsterdam om Mathis uit de opvang te halen.

DONDERDAG – thuiswerkdag
Eigenlijk is donderdag mijn vaste vrije dag, maar doordat ik de maandag ook al heb gemist en we gisteren bijna de hele dag kwijt waren aan de workshop, regel ik oppas voor Mathis en werk ik vandaag. Het is even buffelen, het is de allerlaatste dag dat we ons boek kunnen checken, morgen gaat het naar de drukker! Bijna alle tijd gaat op aan dit boek, Het daily dinner-kookboek. 100x avondeten met maar vijf ingrediënten. Het is zooo moohooi!! Heb jij ‘m al gereserveerd? Bestel ‘m nu, dan ben je verzekerd van een exemplaar van de eerste druk. Hij valt 26 oktober dan op je mat. Oh en yes, m’n positiekleding-bestelling komt binnen! Ik kan er weer tegenaan deze winter. Ik leg de donkerrode jurk klaar om morgen aan te trekken.

VRIJDAG – filmdag
We nemen voor onze vernieuwde Youtube-kanaal weer video’s op. Dit doen we altijd bij Elise thuis in Scheveningen (zie ook bovenste foto, ze heeft een prachtige keuken). Het is best intens, maar erg leuk om te doen. Ditmaal nemen we video’s op van onder meer Fish & Chips (dit recept staat ook in Het daily dinner-kookboek!) en sushirito. Vandaag vind je ons eerste nieuwe filmpje online, 3x bananenbrood! Op maandagen verschijnt er voortaan een simpel recept in videovorm, op donderdagen een kookshow. ‘s Avonds ben ik uitgeput, plof ik met Bart op de bank en bestellen we pizza. Het is de laatste avond voorlopig samen, de komende drie weken is Bart veel weg voor werk in het buitenland, niet leuk!

Tot over twee weken! X Nina

PS. We hebben naast Instagram, nu ook een Facebookpagina voor Dechicks, volg je ons HIER?
PS2. Veel van bovenstaande kiekjes deel ik ook op Instagram Stories van Chickslovefood.com. Vergeet ons daar niet te volgen, via het profielfoto-cirkeltje dus!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube