De week van… Nina

Een leuk, behoorlijk vol weekje heb ik achter de rug. Vind het altijd weer leuk om de foto’s terug te kijken als ik dit dagboekje maak. Dan bedenk ik me hoe een leuk leven ik heb, haha. Oké, gaan we!

Zaterdag – Werkdag
Jep, dit dagboekje begint met een werkdag die in het weekend valt. Geen probleem, dat komt soms voor. En ik heb het dan wel meteen over een héle leuke werkdag. Ik begin de dag met een echo (alles in orde!) en vervolgens stappen Elise en ik stappen einde ochtend de auto in naar Veenendaal om daar te jureren bij de Tefal Bak Challenge. 11 dames bakken de lekkerste taarten omdat Tefal 50 jaar is geworden, en wij mogen samen met patissier Hidde de Brabander bepalen wie de mooiste en lekkerste heeft gemaakt. Absoluut niet verkeerd :). De onderste taart is de winnaar. Ik ben einde middag thuis en maak lekker de maaltijdrösti uit ons nieuwe boek die ik met mijn mannen opsmul.

Zondag – Weekend
Een heerlijke relaxte dag met wat familie, beetje hangen, en jurken doorpassen voor de Chickslovefood Celebration (een feest dat we binnenkort geven voor voornamelijk zakelijke relaties). Welke het wordt, weet ik nog niet. Heb niet zoveel zin er al te veel geld aan uit te geven. Ik wil shinen uiteraard, haha, maar draag ‘m waarschijnlijk maar één keer! Keuzes, keuzes, keuzes…

Maandag – Werkdag
Ik heb een ontzettend leuke werkdag met Elise in Amsterdam. We hebben wat afspraken en lunchen in mijn all time favo Marathonweg. Kijk mijn beauty van een vriendin hieronder, haar nieuwe bril rocken.

Dinsdag – Vrije dag
Een wat saaie mamadag. Mathis is herstellende van een vervelend buikgriepje, dus we doen weinig. Een beetje thuis spelen, even een uurtje wandelen… That’s it. Op het menu ‘s avonds trouwens weer een boekrecept uit Het daily dinner-kookboek, de éénpanspasta. Op Insta Stories van het Chickslovefood-Instagramaccount maak ik alle 100 recepten de komende maanden, ik heb er inmiddels 10 gemaakt en geshowd, nog 90 te gaan :).

Woensdag – Werkdag
Another day at the office. Geen speciale zaken, ik verzet wel bergen werk. Heerlijk! Ik ben onder meer bezig met het versturen van uitnodigingen voor de Chickslovefood Celebration. Zijn ze niet mooi?! Prachtige gouden enveloppen en een glamorous kaart :). Uitnodigingen drukken: wij hebben een toptip, weten we nu. Perfecte kwaliteit en levering!

Donderdag – Werkdag
Jajajajajaaaa hiep hiep hoeraaa! Vandaag ligt Het daily dinner-kookboek in de winkel! Wat zijn we trots! We reiken het eerste exemplaar live op Instagram uit, dat is zo leuk om te doen! De gelukkige is Robin uit Almere, ze heeft een winactie gewonnen en gaan bij haar op bezoek. Robin is fan van het eerste uur, we hebben een ontzettend gezellige theedate bij haar thuis (zie bovenste foto)! Vervolgens rijden Elise en ik naar Amsterdam voor een lekkere lunch bij De drie Graefjes en nog wat werkstuff.

Vrijdag – Thuiswerkdag
Mathis op de kinderopvang, ik home alone met veel thee en mijn laptop! Ik verzet bergen werk, heerlijk. Ik ben energiek deze week! De ochtend begint trouwens al om 08.15 in een leuke tent (At Seven) met Bart en Mathis. Bart gaat iets later naar werk, daardoor hebben we tijd voor smoothies en pannenkoeken. Zo gezellig. We brengen samen Mathis weg en om 09.30 zit ik achter m’n laptop. Zalig om je werkdag zo te beginnen!

Nou, volgende week is Elise weer aan de beurt, tot over twee weekies!

Liefs, Nina

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube