De week van… Nina

Nogal een lucky basterd ben ik, dat ik net deze week het dagboek mocht bijhouden (Elise en ik doen het om en om), want we hadden het leukste event van het jaar; de Chickslovefood Celebration! Ofwel; ons feestje dat ons vijfde boek er is, een jubileum feest! Kijk je mee?

Zaterdag – Weekend
Dit weekend breng ik met Mathis bij mijn ouders in Brabant door, Bart is het weekend weg, en ik vind het wel gezellig om met Mathis bij z’n opa en oma te zijn. En hij geniet met volle teugen! Ze hebben zoveel leuk (old school! – soms wel 30 jaar oud!) speelgoed. En ze wonen bij het bos, dus daar fietsen en wandelen is altijd een schot in de roos. Ik vertrek op zaterdag om 11.30u, zodat hij zijn slaapje in de auto doet.

Zondag – Weekend
We slapen er (heerlijk, zo stil daar), dus ook op zondag zijn we er nog. Tijdens Mathis zijn middagslaapje rijd ik weer terug naar huis (Amsterdam), zodat hij in de auto een uur slaapt. De rit duurt 1 uur en 45 minuten en da’s (te) lang als hij niet slaapt. We rommelen in de middag een beetje thuis, bakken muffins en ‘s avonds laat komt Bart thuis. Finally! Ik vind het best zwaar nu ik ver ben in mijn zwangerschap om alleen met een dreumes te zijn.

Maandag – Werkdag
Een enorm drukke werkdag, want dit is dé week van de celebration! We hebben veel overleg hierover, regelen vanalles en zijn verder ook bezig met een Kerstbrainstorm en andere werkzaken. Een volle, maar leuke werkdag! Ohja, en Elise let de laatste hand aan een office make-over, het is ontzettend mooi geworden!

Dinsdag – Vrije dag
Een dagje thuis met Mathis. Hier en daar wat werkdingetjes, maar dat kan even niet anders met de celebration én mijn verlof voor de deur. Mathis en ik doen niet zoveel, behalve naar de bakker (waar hij kijkt hoe croissantjes worden gemaakt), een stuk fietsen en spelen (en ik koffie drinken) in ons favo speelcafé. ‘s Avonds komt mijn schoonzusje oppassen en ga ik met Bart uit eten, we hebben een heerlijke avond bij Nacarat en nemen als toetje nog een (alcoholvrije) cocktail in een hotelbar in de buurt. Zalig, we doen dit eigenlijk te weinig de laatste tijd.

Woensdag – Werkdag
Aaaah, the day before THE BIG day! We werken hard, doen veel, regelen de laatste dingen en ‘s avonds laat ik nog even mijn nagels doen bij SOAP Treatment Store, mijn favo plek hiervoor. Om 21.30u eet ik pas, pizza met Bart op de bank. Ik ben wel een beetje nerveus voor morgen, hoor! Maar we hebben alles onder controle.

Donderdag – Feestdag!
Na een goede nacht word ik heel relaxed wakker. Vandaag is de grote dag, maar ik ben veel minder zenuwachtig dan gisteren. Mijn ouders passen op Mathis, ik werk een beetje en ga naar de kapper om mijn haar te laten opsteken. Vervolgens check ik met Bart (die heeft de middag vrij genomen) in bij het Amstel Hotel, daar waar we slapen én waar Elise en ik ons feest geven! Na wat roomservice en het aantrekken van mijn jurk is het zover, om 19.00 begint het feest, en ik geniet ervan. De tijd vliegt voorbij! Een artikel met de mooiste foto’s volgt nog! Maar hierbij vast een preview. ‘s Avonds kan ik niet goed slapen. Het bed ligt heerlijk, hoor! Maar ik lig na te stuiteren in mijn bed.

Vrijdag – Vrije dag/Werkdag
Na een heerlijk Amstel-ontbijt en een uurtje bubbelen in de spa checken we uit, gaat Bart naar werk en rijden Elise en ik naar Den Haag, daar waar we een business lunch hebben. We eten Japans met twee belangrijke mensen van de Japanse ambassade! Het is lekker én leerzaam :), wordt denk ik wel vervolgd ;). Als ik eenmaal thuis ben, ben ik nog te moe om echt te werken. Ik kook voor mijn ouders (die pasten vandaag op), Bart, Mathis en mij en slaap heerlijk al om 21.30u. Wat een week! Nu een rustig weekend voor de boeg én nagenieten geblazen.

Liefs, Nina

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube