De week van… Nina

Nou jongens, 2x slecht nieuws. A) Ik heb veel minder foto’s dan jullie van me gewend zijn, omdat ik simpelweg de hele week halfziek en snotterend ben geweest, en het tweede deel van de week mijn kind echt flink ziek was (en dan hebben andere dingen prio dan foto’s maken). En B) Dit is mijn laatste fotodagboek voorlopig! Dat is jammer, maaaarrrr heeft eigenlijk een leuke reden, mijn tweede zoontje komt er bijna aan, dus ik ga even met verlof!

Betekent dit dat ik helemaal afwezig ben op onze sites en social kanalen de komende tijd? Nee, hoor. Ik heb lekker vooruit gewerkt, dus jullie zien wekelijks twee artikelen van mij voorbij komen op deze site. Verder blijf ik af en toe wat op Instagram posten, of op Instagram Stories, ik vind het veel te leuk om jullie een beetje op de hoogte te houden! Ik laat het bijvoorbeeld écht wel even weten als onze mini er is :).

Goed, terug naar afgelopen week, daar gaan we!

Zaterdag – Weekend
Zoals ik al zei, ik ben ziek geweest, blegh. Een ontsteking van de bijholtes en voorhoofdholtes. En als je zwanger bent mag je daar niet echt goede medicatie tegen. Dus het was echt uitzieken! Bart en ik zouden eigenlijk een weekend weg gaan, dat zat er even niet in. Maar op zaterdag voel ik me voor het eerst weer fit genoeg om een klein tripje naar buiten te maken. Fietsen vind ik te vermoeiend, dus Bart, Mathis en ik pakken de tram naar de Wallen voor een lunch bij Bird, een toeristsich maar wel heel fijn Thais restaurant. De rest van de dag doen we niks. Ik moet even bijkomen van dit uitje, haha. Een heerlijke weekenddag.

Zondag – Weekend
Zondag wederom niet meer echt ziek, maar ook geen energie om veel te ondernemen. Ik maak een kort wandelingetje met m’n gezin door het Amsterdamse bos. Fijn om wel even frisse lucht in te ademen.

Maandag – Werkdag @ Elise
Jawel, jawel, ik werk weer! We hebben een dag bij Elise gepland, om video’s op te nemen in haar mooie SieMatic keuken. Dit is de één na laatste week dat ik mee film, daarna gaat Elise onze kookshows en receptvideo’s zonder mij doen. Volgen jullie ons eigenlijk al op YouTube? Hier verschijnt iedere maandag een makkelijk en duidelijk receptfilmpje en iedere donderdag een kookshow met uiteraard ook een recept (met maar 6 ingrediënten!) en meer leuke dingen. Vandaag nemen we truffel-kruinoten (!) en een gezonde pizzaquiche op. Een foto van de opnames zie je helemaal bovenaan dit artikel, zo nemen we video’s op. Het is in de keuken van Elise.

Dinsdag – Vrij
Dinsdag is altijd mijn vrije dag. Ik start ‘m heel vroeg met Bart en Mathis bij de verloskundige, om mijn aanstaande bevalling door te nemen en de kleine weer even goed te laten checken. Alles in orde! Ik merk dat ik niet echt tegen mijn bevalling op zie trouwens, niet dat ik me erop verheug, maar ik ben er wel zo’n beetje klaar voor. Dat was een tijdje geleden toch wel anders (zie dit artikel). Na deze afspraak pakt Bart het vliegtuig voor werk en blijf ik thuis met Mathis. We doen vrij weinig, ik ben wel weer de oude, maar hij is echt niet helemaal lekker.

Woensdag – Werkdag @ Kantoor
Een heerlijke werkdag op kantoor, waar Elise en ik zoals vanouds lekker veel to do’tjes aftikken, gesprekken voeren met o.a. de boekhouder, de uitgeverij en een sollicitant en er volop gekookt wordt. We werken allebei 32 uur per week, maar door zoveel afspraken, lezingen, filmopnames en andere dingen buiten de deur hebben we soms eigenlijk te weinig doodgewone kantoordagen. Dat mis ik wel eens! ‘s Avonds maakt Bart (ja die was gelukkig maar heel even weg) de Indiase erwtensoep uit ons Daily Dinner kookboek. Mmm, zo lekker!

Donderdag – Werkdag @ home
Ik werk wat thuis en vertrek vervolgens naar Den Haag, waar we een ontzettend leuke lezing geven over ‘ondernemen 2.0’ bij een investeerdersmaatschappij. We blijven even hangen bij de borrel naderhand, waar na onderstaande zoete hapjes ook heerlijke hartige hapjes op tafel komen. Lezingen geven over ons (online) succes is echt een ontzettend leuk deel van ons werk!

Vrijdag – Werkdag @ Elise
Weer videodag! We zetten nog even lekker veel op film omdat ik er nu nog bij kan zijn. We nemen een kookshow op waarin we onder andere chocoladeletters proeven, maar ik ga snel daarna wel naar huis om verder te werken, omdat ik mijn laptop ben vergeten en dan niet zo heel veel kan. Thuis doe ik nog best wel wat werkdingetjes, zoals dit dagboekje maken :D!

Nou, dat was ‘m dus voorlopig met mijn wekelijkse dagboeken. Tot in februari enne, vergeet ons niet te volgen op Instagram (@Chickslovefood delen we het meeste), daar blijf ik jullie updaten via Instagram Stories!

Liefs, Nina

1 reactie

Vivian -

Oh, is het al zover :-)…geniet van je verlof!!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube