De week van… Nina

Jajajaja, hiep hiep hoera, ik ben weer terug met een ‘week van’! Op het moment dat ik dit tik zit voor het allereerst weer op kantoor. Zonder baby dus en moet ik die knapperd hieronder even missen. Raar! Maar ook wel weer heel fijn :).

Afgelopen week was mijn laatste verlofweek, Cédric is alweer 2,5 maand oud. Ik heb nog even heerlijk van mijn twee mini mannetjes genoten en daardoor ook verder weinig spannends gedaan. Kijk maar mee!

Zaterdag en Zondag
Sinds tijden hebben we weer eens een weekend met helemaal NIKS. Oh, wat zalig! Nul afspraken, hoe vaak komt dat nou nog voor?! Dus alles wat we doen is twee dagen lang thuis een beetje hangen, spelen, eten en chillen :). We wandelen wat in de (ijskoude!) zon, gaan even naar de kunstgallerie en van die dingetjes. Een fijn, rustig weekend. Meestal eten we zaterdag of zondag een plaattaartje, zo ook deze zaterdag :).

Maandag
M’n laatste maandagje verlof. Vrijdag ga ik weer naar kantoor. Ik krijg een vriendin op bezoek en het is een heerlijke middag met haar en Cédric op de bank.

Dinsdag
De dag dat allebei mijn kinderen bij me thuis zijn. Deze dag bestaat vooral uit spelen en een kappersbezoek voor Mathis. Bart is voor werk in het buitenland, dus da’s ff pittig, de avonden en nachten alleen met de boys.

Woensdag
Ik ben me er heel bewust van dat Cédric en ik straks minder tijd samen hebben, dus ik geniet nog even ultiem van veel knuffelsessies in ons grote bed. Om 14.00 uur ga ik naar de sportschool om met mijn personal trainer aan een strakker lijf te werken. Bye bye pregnancy body! Cédric gaat gewoon mee. Om maar gelijk mijn sportieve actie teniet te doen bestel ik ‘s avonds pizza, haha.

Donderdag
Weer een dagje met beide boys. Het is zoooo koud! We gaan niet eens naar buiten! We blijven binnen en puzzelen veel. Heel veel. Da’s echt Mathis z’n nieuwe hobby. Bart is weer terug en ‘s avonds is onze guilty pleasure op tv: Temptation Island, yes! Ik maak pompoensoep en al slurpend vanaf de bank kijken we televisie.

Vrijdag
Mijn eerste dag op kantoor dus! Ik laat Cédric met een gerust hart achter bij de nanny thuis, maar missen doe ik hem wel! Ik begin rustig aan. “Wat staat er op je planning?” Vraagt onze hoofdredacteur Anne-Margreet. Nou, op mijn planning staat een planning maken, haha. Ik krijg weer wat overzicht in wat er allemaal gaande is op kantoor en ondertussen kolf ik, eet ik een restje pompoensoep en maak ik selfies vanaf onze bank daar om Elise te bewijzen dat ik echt op kantoor ben, haha. Prioriteiten gesteld dus :D! Elise heeft vakantie (en is ziek… :(). Die zie ik hooopelijk volgende week weer lekker tegenover me zitten. Met gierende banden rijd ik wel rond vijven naar Amsterdam om mijn twee boys in de armen te sluiten. Zin in het weekend!

Liefs, Nina

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube