De week van… Nina

Een nieuwe week, een nieuw verhaal! Ik deed vanalles de afgelopen dagen. Eigenlijk is dit artikel niet genoeg om alles te vertellen en te laten zien. Soms wil ik zoveel meer kwijt! Misschien is het leuk om af en toe een plog (een fototdagboek van één dag) te plaatsen. Een hele werkdag in foto’s, een hele mamadag in foto’s…. Ik zal het eens met Elise overleggen! Nou, voor nu mijn belevenissen van afgelopen week.

Zaterdag – weekend
Hoe leuk ik mijn werk ook vind, ik kijk altijd heel erg uit naar het weekend. Omdat we dan heerlijk met z’n viertjes thuis zijn, niks moet, alles mag. Zalig vind ik dat. Ik ben wat dat betreft een echte huismus en een familiemens. Zaterdag slapen we uit (nou ja, we kijken vanaf heel vroeg in bed filmpjes met z’n allen :)), vervolgens laat ik de mannen alleen en ga ik naar mijn wenkbrauwendame Alina. Ik heb van mezelf heel lichte wenkbrauwen (best raar, mijn haarkleur is mijn echte kleur, maar mijn brows matchen gewoon niet), en zij waxt en verft ze weer helemaal mooi. Ein-de-lijk, ik was al veels te lang in de weer met poedertjes en zo om bij te kleuren omdat ik de tijd niet nam langs te gaan met een baby, nu heb ik er lekker voor een paar weken geen omkijken meer naar. Een heerlijk moment voor mezelf daar in de salon, inclusief goede cappuccino :). Zodra ik thuis ben springen we de auto in naar Artis. We hebben daar een abonnement en komen er ieder weekend. Een soort tweede huis, haha. Ik vind het er zo fijn. Ik zie mijn oudste zoontje er echt genieten en daarnaast vind ik het gewoon een heel mooi park. Met jawel, dieren, maar ook gewoon zoveel mooie bomen, planten, bloemen… Heel rustgevend. Mijn favo spot is trouwens het aquarium.

Zondag – weekend
Zondag laat ik mijn mannen weer alleen in de middag en rijd ik naar De Kuip in Rotterdam met Elise, tijd voor Feyenoord-AZ! Ik weet weinig van voetbal, maar een wedstrijd kijken vanuit de VIP-lounge van Opel… Daar zeg ik geen ‘nee’ tegen :). Opel is een partner van ons. We rijden in prachtige Opel Karl Rocks (binnenkort een ander model trouwens, stay tuned!) en worden dus ook af en toe uitgenodigd in de skybox van De Kuip, omdat ze hoofdsponsor van Feyenoord zijn. We maken kennis met leuke mensen, kletsen wat, drinken wat (zie eerste foto!), snacken wat, kolven wat (haha!)… Kortom een heerlijke middag en avond. Ik kom vol energie thuis om 21.00 uur. Ondanks dat ik een huismus ben, word ik óók altijd happy van leuke dingen doen en leuke mensen ontmoeten met Elise.

Maandag – thuiswerkdag
Op maandagen is Mathis naar de opvang en ben ik thuis met Cédric. Ik werk behoorlijk wat terwijl hij slaapt. Nu hij nog zo klein is kan dat, maar dat zal niet lang meer duren :).

Dinsdag – werken buiten de deur
Mijn ouders komen op bezoek en passen op de boys, terwijl ik mijn dag begin met een uur sporten met mijn personal trainer Jordi. Normaal neem ik Cédric mee, nu kan ik me even écht focussen, wel prettiger. Daarna race ik naar huis, om na een snelle boterham de auto in te stappen naar Dordrecht. Daar geef ik in het Van der Valk-hotel een lezing voor 110 groentetelers over Chickslovefood en wat wij precies met groenten doen. Ook al doe ik het alleen (Elise is bij een andere klant), het is erg leuk! ‘s Avonds eten we patat met mijn ouders (daar gaaaaat m’n sportuurtje…).

Woensdag – op kantoor
Eindelijk weer even op kantoor! Met Anne-Margreet en Elise. We starten met een lange meeting met onze boekhouder en verder overleggen we over ons volgende boek en maken we salesplannen tijdens een gezonde lunch met soep en pokébowls en als toetje cake die de dame die bij ons thuis schoonmaakt heeft gebakken. Een heerlijk en nuttig dagje!

Donderdag – mamadag
Donderdag is mijn dag helemaal vrij met twee jongens. Nou, voor de verandering heb ik het echt onder controle vandaag, haha! Voor de middagslaap van Mathis (hij gaat om 12.30 naar bed) blijven we thuis. We spelen volop en lunchen met spinaziepannenkoeken. Tijdens hun middagslaapje (toevallig slaapt Cédric tegelijkertijd, score!) maak ik alvast lasagne voor het avondeten en werk ik stiekem een minibeetje. Als Mathis wakker is gaan we erop uit; even glas wegbrengen, even naar de bakker (waar hij een koekje krijgt, zie hieronder)… Vervolgens eet hij lekker lasagne, doe ik hem in bad, ruim ik het huis op. Bart komt thuis en weet niet wat hij ziet. Normaal treft hij een ontploft huis en drie verwilderde mensen aan, wahaha! De kids gaan goed slapen (ook dat is wel eens anders, zo fijn!) en ik plof met hem, lasagne en Temptation Island op de bank.

Vrijdag – vrij
Normaal werk ik op vrijdag, maar vandaag maak ik er gebruik van dat er oppas thuis is door naar mijn nichtje te gaan in Brabant. Ook al wonen we ver uit elkaar en hebben we ieder ons eigen leven, het is altijd heel gezellig haar te zien. Ze heeft net als ik een baby en een peuter, dan heb je sowieso al genoeg kletsmateriaal ;). Na dit bezoek rijd ik terug naar Amsterdam en werk ik nog even twee uurtjes in een lunchroom totdat ik mijn jongens weer in mijn armen sluit. ‘s Avonds bestellen Bart en ik sushi.

Nou, tijd voor weekend, tot over twee weken!

Liefs, Nina

2 reacties

Me -

Leuk dat je outfit er ook gewoon op staat met je mooie sokken 😉 fijn dat het er ergens anders hetzelfde aan toe gaat

Merel -

Hoi Nina,

Geef jij nog volledig borstvoeding? Ik vraag me af hoe je dat in je drukke schema krijgt 😉 en je zal ook vaak moeten kolven overal en nergens?

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube