http://autocustom.com.br best cryptocurrency trading platform look at here now bitcoin qt not syncing over here
bitcoin gratis langsung ke wallet dogecoin clicker hacked cloud based bitcoin mining free navigate to this web-site to check bitcoin cash address

Dingen die ik voor mijn tweede baby niet meer aanschaf

Nog twee weken tot de uitgerekende datum van mijn tweede zoontje (of zou hij er al zijn als dit online komt?). Ik kijk er naar uit! Een groot voordeel van twee kids redelijk kort op elkaar krijgen is dat je nog vers in je geheugen hebt wat echte life savers waren en wat je dit keer níet gaat aanschaffen.

Hieronder wat producten in die tweede categorie:

1. De tummy tub
Ik vond het maar eng, die emmer. En een lastige manier om m’n first born vast te houden. Ontzettend persoonlijk, maar wij zijn na 1x proberen alleen nog maar voor het gewone babybadje gegaan. En ditmaal ga ik me er niet aan wagen, aan de wasemmer.

2. Onhandige kleertjes
Ze kunnen nog zo schattig zijn, maar kleertjes van pure wol, met een capuchon of onhandig knoopsysteem krijgen ditmaal geen plek in de commode. Te onhandig!

3. De knoopdoek/draagdoek
Dit is een twijfelgevalletje, hoor. Ik ga in ieder geval wél voor de draagzak, daar liep ik veel mee rond toen Mathis een paar maanden oud was (helemaal in het begin moest hij er niets van hebben), die ‘klik’ je zo om (met klitteband in mijn geval) en klaar is Kees, maar het knopen van een doek om hem in te dragen beviel me minder goed. Ik vond het ingewikkeld en vond dat de gewone draagzak ook goed voldeed, dus ditmaal ga ik sowieso ook meteen voor de ‘gewone’ ergonomische draagzak. Maar toch, zo’n doek staat zo mooi en knus… Moet ik het niet toch nog eens proberen?

4. Een speciaal stoomapparaat voor babyhapjes
Ook eentje voor wat later. Ik had een hele mooie en ook fijne voor Mathis. Maar toch merkte ik dat ik vaker gewoon zijn hapjes in een mandje boven een pan stomend water maakte dan dat ik daar een speciaal apparaat voor gebruikte. Hoe goed zo’n apparaat ook kan zijn, ik denk dat ik straks voor de nieuwe baby ook gewoon zijn eerste hapjes op het fornuis maak in plaats van in een speciaal apparaat. We hebben ook niet zo’n grote keuken, en dan neemt zo’n apparaat toch behoorlijk wat plek in.

5. Schoentjes
Ik had een hele serie suuuuperschattige schoentjes voor Mathis in de allerkleinste piepkleine maatjes. Op enkele handige, warme leren slofjes na, heeft hij in het begin nooit schoenen gedragen. Ten eerste: je kind loopt niet. Ten tweede: met schoenen in de box liggen is maar onhandig, en lijkt ook niet lekker te zitten. Je hebt meer aan lekker dikke sokjes , slofjes of schattige boxpakjes met voetjes eraan vast.

En dan is er nog een serie zaken die op veel uitzetlijsten wel terugkomen, maar die ik niet bij mijn eerste baby heb gekocht en ook nooit gemist heb: een flessenwarmer, een sterilisator, een fancy luieremmer…

Jij nog aanvullingen?

Liefs, Nina

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube