Dit is wat wij doen

Ja, natúúrlijk ken je ons van Chickslovefood.com, ons eerste en grootste digitale kind, foodbloggen doen we al zo’n 7 jaar! Met alweer ruim 600.000 unieke bezoekers per maand en populaire social media kanalen zijn we inmiddels het grootste foodblogplatform van Nederland. En ook deze site, Dechicks.com waar we met veel plezier over alle dagelijkse dingen náást food vertellen (van moederschap tot ondernemerschap) groeit als een speer. Bloggen is waar het allemaal mee begon dus… Maar inmiddels doen we zoveel meer dan dat!

Lezingen
Waar het hart vol van is, daar loopt de mond van over :-). We worden vaak gevraagd voor het geven van lezingen, en dat doen we dolgraag! We hebben twee hoofdthema’s waarover we je op een vermakende en professionele manier de oren van het hoofd kunnen kletsen: ‘online ondernemen’ en ‘zó eet je de hele week volgens jouw plan’.  De lezingen worden uiteraard op maat gemaakt. Onder andere Fontys Hogeschool Amsterdam en Loyens & Loeff gingen je onlangs nog voor.

Workshops en demonstraties
Wat is er leuker dan met een groep mensen iets lekkers maken? Nou, met een groep mensen iets lekkers maken onder begeleiding van de chicks :). Of de chicks laten koken, toekijken en het thuis vervolgens nog beter doen ;-). Zo kookten we onder meer samen mét een groep relaties van Tefal verschillende to go-gerechten en showden we onze cooking skills op verschillend beurzen en evenementen, zoals in het kooktheater op de Taste of Amsterdam.

Presenteren
Door behoorlijk wat media-ervaring op te hebben gedaan als geïnterviewde (van RTL Boulevard tot NOS journaal) ontdekten we dat we het óók ontzettend leuk vinden om zelf de host te zijn van evenementen en shows. En met succes! Of het nu gaat om de lancering van de nieuwe Opel Crossland X of een kookshow voor de social media kanalen van Panasonic, voor presenteren draaien we onze hand niet meer om.

Content maken voor partners
Of het nu het maken van een kookvideo voor Bol.com is, of een live kooksessie op de Facebookpagina van AEG, we vinden het ontzettend leuk om mooie merken te helpen met het maken van de mooiste content! De keuze is reuze, dus trek vooral aan de bel als je een idee hebt óf juist onze input nodig hebt voor het een of ander :-).

Partnerships
Een aantal merken liggen ons zo aan het hart dat we inmiddels langdurige partnerships met hen hebben opgezet. Voor onder meer Tefal, AEG en Opel verzorgen we de leukste content op onze eigen kanalen én hun kanalen, geven we workshops en bezoeken we evenementen. Kortom, we zijn ambassadeurs. Met trots!

En natuurlijk ook… Boeken!
De meest succesvolle kookboekenreeks van Nederlandse bloggers staat op onze naam, en wat zijn we daar trots op! Inmiddels liggen er alweer vijf kookboeken in de winkel, die allen een geheel eigen thema hebben, maar ook één grote overeenkomst hebben: alle recepten bevatten vijf of zes ingrediënten, ons unique selling point. Een schot in de roos blijkbaar, de afgelopen 3 jaar verkochten we 150.000 boeken!

Weten wat wij als influencers voor jou kunnen betekenen? Mail! info@chickslovefood.com

pinterest instagram heart twitter facebook youtube