autocustom.com.br best cryptocurrency to mine gtx 1060 find this autocustom.com.br news blog here
rangerdiaries.com free miner app free bitcoin btc miner app review rangerdiaries.com

6 rig frame bitcoin mining hardware sites how to start buying cryptocurrency reddit

Goede voornemens, slaat dat nou ergens op?

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Heerlijk vind ik het altijd! Ik weet    alleen niet of dat door het nieuwe jaar komt of dat het altijd gepaard gaat met vakantie en feestdagen, die dan vervolgens achter de rug zijn en je weer met frisse moed kunt starten. Dat gevoel vind ik in ieder geval zo lekker! We hebben genoten met elkaar en nu kunnen we er weer voor gaan. En dan is natuurlijk de main question: wat zijn je goede voornemens voor het nieuwe jaar? Doe jij er aan? En zo ja, doe je er ook echt iets mee? Want daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om.

Ik heb eigenlijk wel elk jaar een soort van momentje waarop ik terugblik op het jaar en kijk wat ik in het nieuwe jaar zou willen gaan doen. Ik heb de laatste jaren wel een redelijk hetzelfde lijstje eigenlijk. Veel voornemens heb ik niet, want eigenlijk ben ik vooral blij met hoe alles is en gaat! Maar ik heb wel altijd weer behoefte aan wat gezonder eten na de decembermaand, maar dan alleen om me wat gezonder te voelen en niet om af te vallen (hoe dit me afgaat in januari ga ik trouwens delen op ons YouTube-kanaal!). En ik neem me elk jaar voor om een wat attenter iemand te zijn. En iets meer aan sport te doen. En iets rustiger aan te doen op werk. Ik nam het me vorig jaar voor, ik kan mijn voornemens kopiëren voor dit jaar. Waar slaat het dan eigenlijk op?

Het is makkelijk om te zeggen ‘ik doe niet aan voornemens’ en misschien ook wel het meest eerlijke. Aan de andere kant vind ik het wel een mooi moment om je weer even wat bewuster te zijn van een aantal dingen. Dat je realiseert dat je dankbaar bent voor alle mooie dingen uit het afgelopen jaar. Maar dat je ook een aantal dingen minder briljant hebt gedaan. Dus heb ik echt goede voornemens, dat niet. Maar ik ben me wel weer even extra bewust van waar ik dankbaar voor ben en wat ik belangrijk vind in het leven.

En jij, heb jij goede voornemens?

Liefs, Elise

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube