Hoera, een jongetje op komst!

JAAAAAA, er komt weer een Chickslovefood-baby aan! Ik vind het ontzéttend leuk om te kunnen vertellen dat Mathis een broertje krijgt en ik dus een heel lief klein jongetje in mijn buik heb :). Bijna zestien weken alweer!

Op 22 april had ik een positieve zwangerschapstest in handen. En deed ik met Bart en Mathis een vreugdedansje. Het eerste trimester verliep redelijk. Wel wat misselijker en meer moe dan bij Mathis, maar over het algemeen ben ik er prima doorheen gekomen. Nu ik eenmaal volop in het tweede trimester zit heb ik echt weinig last van kwaaltjes. Ik ben behoorlijk energiek. Wel ‘s avonds wat sneller moe dan normaal, maar dat kan ook komen doordat Mathis niet zo’n goede slaper is op het moment :). Mijn buik (en de rest van mijn lijf… ;)) groeit wel wat harder dan bij Mathis. Op de foto hierboven ben ik 13 weken zwanger…

En ja, een jongen dus! Ik had een meisje ontzéttend leuk gevonden, maar héél stiekem hoopte ik net ieieieietsje meer op een jongen (mag je dat uitspreken?). Dat was een gevoel. Misschien omdat ik zie hoe ontzettend leuk het is dat Elise twee boys heeft, het me ontzettend leuk lijkt om jongensmoeder te zijn (jeuj, mommy is the only princess in the house!), en daarnaast lijkt het me ontzettend tof voor Mathis om een broertje te hebben. Ik wist eigenlijk ook best wel zeker dat het een jongen was, de ‘short’-list met jongensnamen (20 stuks, haha) had ik al aan Bart voorgelegd. Over meisjesnamen nog geen idee. En ja hoor, afgelopen weekend hadden we een pretecho om het geslacht te zien. IT’S A BOY!!!

Ik ga jullie uiteraard op de hoogte houden en af en toe wat schrijven over deze zwangerschap. Ik ben eind december uitgerekend (kerstkind!). Ladies in tha house hier die ook zwanger zijn, en een decemberkindje verwachten? Mathis is ook in december jarig trouwens, dan wordt hij twee. Dat wordt een party maand, wiehoe!

Liefs, Nina

23 reacties

Cindy -

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat leuk een jongen erbij. Fijne zwangerschap

Emma -

HIEPERDEPIEP! Gefeliciteerd!!!!
Een fijne zwangerschap gewenstt.

merel -

Jeujjj gefeliciteerd! Ik ken je niet maar werd zo blij van dit nieuws! Ik ben eind december jarig en vond dat altijd super leuk!

Merel -

Gefeliciteerd! Ikzelf ben 26 december uitgerekend van de 1e, heb zelf wel even moeten wennen aan het idee dat het eventueel een kerstkindje kan gaan worden!

Stefanie -

Wat leuk gefeliciteerd!!! Ik ben morgen 17 weken zwanger van een tweede dochter. 16 dec uitgetekend. Heel leuk om je te volgen! Groetjes Stefanie

Marianne Bos -

Gefeliciteerd en boys love there mama en ik kan het weten

Viiiie -

Gefeliciteerd! Ik had al zo’n vreemd vermoeden dat er binnenkort een aankondiging zou zijn ☺️ Zelf hebben wij even “gewacht” (onze dochter verschilt een paar dagen met Mathis, en dec was ons al druk genoeg) Zelf weet ik nu net een paar dagen dat ik zeanger ben.

Patricia -

Wat leuk! Gefeliciteerd! X

Jolijn -

Super gefeliciteerd! Hier begin november uitgerekend van de 3e (3 in 3 jaar én een maandje). Al een jongen en een meisje en zaterdag op mijn 30e verjaardag maken we het geslacht bekend van de derde 😊. Geniet wederom van deze mooie tijd, het is zo heerlijk!

linda -

Ik ben zelf ook een kerstkindje, tweede kerstdag!

Natalie -

Heee Nina!

Gefeliciteerd! Leuk joh! We gaan aardig gelijk op.. ons zoontje wordt in oktober 2 en eind november komt numero 2 erbij, wel een meisje deze keer :-).
Ik wens je een mooie zwangerschap!! Leuk om je berichten te lezen! Natalie

Romi -

Wat een fantastisch nieuws! Gefeliciteerd. En wat een prachtige foto. Momenteel ben ik zelf voor de eerste keer zwanger en ook bijna 16 weken: 26 december uitgerekend! Ik vind het zo ontzettend fijn om andere mindful, moderne en cariere mama’s te kunnen volgen. Ga zo door! Jullie kookboeken zijn trouwens ook geweldig 🙂 De eerste misselijke en futloze maanden van de zwangerschap haalde ik veel recepten uit jullie meal-planning kookboek! Het kinderkookboek staat al op mijn verlanglijstje voor de kerst! Ga zo door!

Julia -

Wat leuk zeg, weer een jongen! Ik ben eind november uitgerekend van de eerste. Ik hou het een verassing wat het wordt!

Shirley -

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!
Zelf ben ik zwanger van een tweede dochter, de uitgerekende datum is half december, op de geboorte datum van de oudste. Dus ook 2 december kindjes.
Veel plezier en succes met de zwangerschap.
Geniet van je mannen gezin.

Ruth -

Zo leuk voor jullie! Van harte gefeliciteerd! Ik vind dat je trouwens best je voorkeur voor het geslacht uit mag spreken hoor. Blijkbaar is het ondankbaar om een voorkeur te hebben maar ik zag mezelf gewoon echt als een meisjesmama en wilde dus graag een meisje. Nu ben ik ook in verwachting van een meisje maar als de baby een jongen zou zijn geweest was ik waarschijnlijk gewoon net zo dankbaar 😉 geniet ervan Nina! Ik kijk uit naar je updates

Dianne -

Leuk, gefeliciteerd! Ik ben 19 december uitgerekend van een tweeling. Ook een dochter van 1.5 nu:)

Licia -

Leuk! Gefeliciteerd. Hier wordt ook een kerstkindje verwacht. Vandaag 16w zwanger.
Vind het altijd keuk om jullie bloggs te lezen

Roos -

Van harte gefeliciteerd! Ben zelf zwanger van de eerste en 20dec uitgerekend. Blijf doorgaan met de leuke blogs, ik geniet van jullie nuchtere inslag bij het moederschap!

Chris -

Wat leuk en wat een mooie buik!
Ik begin december, eerste kindje! Spannend!!!!

Lisa -

Wat leuk! Gefeliciteerd!

Het lijkt mij ook super om jongensmamma te worden, maar ik wacht nog een paar jaar! En als ik dan een meisje krijg, kan ik mijn geluk ook niet op 🙂
Geniet van je zwangerschap!

nienke -

Wat super leuk! Gefeliciteerd! Ik ben ook uitgerekend in december, 8 december om precies te zijn. En Anne wordt dan 2 jaar oud op 1 december. Ook een feestmaand voor ons dus! Leuk om te volgen hoe het bij jou gaat.

Romy -

Wat een ontzettend leuk nieuws! Gefeliciteerd! Ik wens je een mooie zwangerschap toe.

Bregje -

Super leuk zeg van harte gefeliciteerd! We lopen nagenoeg gelijk, ik ben 20 december uitgerekend! Maar ik hoop wel dat die van mij voor de kerst komt haha

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube