Inpaklijst vakantie met baby (+ download)

Ga jij binnenkort op vakantie met je baby? Zó leuk! Ik heb het in april voor het eerst gedaan met Bart en Mathis. Een trip naar Zuid-Frankrijk. Die week is me goed bevallen, HIER vind je tips om op vakantie te gaan met een baby.

BabyVakantieInpaklijst

Nu had ik behoorlijk goed ingepakt vind ik zelf. Die lijst heb ik bewaard, aangevuld en deel ik vandaag met jullie.

Het is een inpaklijst voor een vakantie van een week met een baby tot zes maanden. Er staan ongetwijfeld dingen bij die jij niet nodig vindt of niet gebruikt, maar ik heb ‘m gewoon zo uitgebreid mogelijk gemaakt. Zo staan er zaken op voor zowel flesvoeding, borstvoeding, als eerste hapjes. Dat heb je waarschijnlijk niet allemaal nodig, het is gewoon afhankelijk van hoe en waarmee jij je baby op het moment voedt. En daarnaast zijn er ongetwijfeld ook dingen die ík niet gebruik of nodig vind, die kun je er op de stippellijntjes erbij schrijven, zodat je voor jezelf uiteindelijk een complete lijst hebt.

inpaklijst zonvakantie baby

Klik op de afbeelding hierboven om de ‘inpaklijst zonvakantie baby’ te downloaden en printen. Alsjeblieft! Enne, aanvullingen zijn welkom in de reacties, dan kunnen mama’s die er zelf bijschrijven.

VOLG CHICKSLOVELITTLEONES OP INSTAGRAMFACEBOOKPINTEREST EN YOUTUBE!

2 reacties

Tessa -

Heel handig! Wij gaan bijna op vakantie met ons zoontje van 8 maanden. We nemen verder nog kinder cd’s voor in de auto mee en een zonnebrilletje.

MARIJKE -

Ik heb deze lijst niet meer nodig met onze peuter maar echt heeeeel handig voor vakantie met een baby. Super!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube