visit this website click now
asic bitcoin miner block erupter usb browse around this website read here

Is heel erg gelukkig zijn iets engs?

Vanmorgen reed ik vanuit de crèche naar kantoor en ik betrapte mezelf erop dat ik ontzettend gelukzalig was. Mijn kids waren super happy de hele ochtend, ik had niet veel haast en ook geen drukke dag voor de boeg dus ik was zelf heel ontspannen en ik had een nieuw jasje aan waar ik helemaal happy van werd. Op zo’n moment kan ik me zo bewust zijn van hoe gelukkig ik ben met alles in mijn leven. Drie geweldige mannen in de ochtend om me heen rennend. Een mooie Opel Karl met Chickslovefood erop voor de deur waar ik mijn kids lekker mee rondcross. Lieve leidsters op de crèche die er altijd voor mijn kinderen zijn. Leuke collega’s waar ik naar toe mag. Zalig! Echt gelukkig zijn, dat is iets wat ik niet altijd heb gekund…

Verheug je maar niet te veel op leuke dingen, dan kan het alleen maar meevallen. Een beetje vanuit die instelling kun je geluk ook downgraden. Ik heb tijden gehad dat ik zeer unhappy met mezelf was en mezelf ook geen geluk gunde. Het is écht een kunst om gelukkig te zijn weet ik inmiddels. Om jezelf te gunnen dat jij gelukkig mag zijn. En daar tenvolste van durven te genieten. Ga ik te ver vandaag? Dit topic interesseert mij zó erg!

Het is allereerst gewoon het volwassener worden geweest waardoor ik steeds beter wist wat geluk voor mij is en hoe je daar ten volste van geniet. Maar ook Chickslovefood en Nina als vriendin hebben, heeft daarin bijgedragen. Nina is iemand die de laatste jaren heel erg goed is in gelukkig zijn. Zij heeft geen tot weinig angsten, zegt vaak fuck-it en is happy, heel happy. En waarom ook niet? En ook mijn vriend Marcel is heel erg goed in van het leven genieten, dus daar heb ik ook veel van opgepikt. En tja, toen ik na een vrijgezellentijd Marcel leerde kennen, werd ik gewoon sowieso een stuk gelukkiger. Een leuke man aan je zijde maakt het leven gewoon leuker toch? Can you imagine, hoe het is om vervolgens daar nóg eens 2 te leuke boys bij te krijgen. Die elke dag met een glimlach wakker worden en mij elke ochtend weer omhelzen alsof de wereld ervan hangt. Moeder zijn is het beste wat er is. En doe daar nog even bijna 5 bestsellerskookboeken, een geweldige familie én een succesvol blog bij, nou dan ben je toch over the moon :-).

Dat ben ik. En I love it. Ik werk hard en ik probeer voor iedereen een leuke vrouw te zijn. Dan mag je toch gewoon onbeschaamd gelukkig zijn? Al denk ik dus dat echt gelukkig zijn, ook best iets engs kan zijn. Zo jammer eigenlijk… Laten we dan bij deze met z’n allen afspreken dat het niet meer eng is, en gewoon heel erg gelukkig zijn, oké?

Liefs, Elise

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube