Kidsproof hotspots in Scheveningen

Hoe jaloers ben jij op mij deze zomer? Want yes, ik woon in Scheveningen. En dat is zo fijn. ’s Ochtends fiets ik met de boys langs de boten in de haven naar de crèche. Héél soms jog ik over de boulevard. En in het weekend vertoeven we op het zuiderstrand of in een van de resto’s in de haven. Goed je snapt me, het leven is goed hier.

Dus, omdat deze zomer natuurlijk iedereen massaal mijn badplaats komt bezoeken, mogen wat tips voor hotspots van een échte insider niet ontbreken, toch? Hierbij mijn favo kidsproof hotspots in Scheveningen,  waar je dus met een gerust hart kunt zitten met je little one! 

1. Strandtent Zuid
My absolute favo. Eigenlijk wil ik deze hotspot helemaal voor mezelf houden, haha. Maar hij mag gewoon niet ontbreken in deze lijst. Deze strandtent vind je op het zuiderstrand. Een zalige wandeling ernaar toe door de duinen, wat voor de kids al een feestje is. Bij de strandtent staan 2 grote trampolines, ook iets wat helemaal in de smaak valt natuurlijk. Je kunt er ook prima buiten de tent zitten met een drankje, zodat de kids lekker kunnen spelen.

2. Het zuiderstrand bij La Cantina
Wat ik zo kidsproof vind aan dit gedeelte van het strand, is dat je langs La Cantina een heel lang pad hebt naar het strand. Ideaal dus voor met een kinderwagen! Daarnaast is de zeebodem heel geleidelijk. Er komt niet opeens een diep stuk, wat lastig is als je met echt kleintjes bent zoals mijn zoontjes. Hier zitten mijn kids uren in de branding te spelen, en ik zit er een beetje bij. Zalig!

3. Oma Toos
Een plek waar je zelf een glas wijn kunt bestellen en de kids kunnen spelen in de speelhoek? Juist, dat kan hier. En dat is echt uniek als je het mij vraagt. Dit ‘pannenkoeken’restaurant met Hollandse gerechten zoals oma ze vroeger maakte, biedt uitzicht over de haven en is super kidsproof maar ook nog leuk voor jezelf zeg maar. De kids zijn dol op deze tent en wij zitten hier dan ook regelmatig 🙂

4. Strandtent de Dolfijn
Ergens waar er geen wijn te krijgen is, maar waar je je kids wel echt een toptijd bezorgt, is strandtent de Dolfijn. Grote trampolines en een groot speelgedeelte met auto’s en scheppen en noem het maar op. Je kunt voor leuke prijsjes een drankje, patatjes of een chippie kopen. Uniek zo middenin het ‘toeristische’ Scheveningen.

5. Rootz at the harbour
Het terras kijkt uit over Monaco, oh nee uhh, de Scheveningse haven. Een van mijn favo plekjes om te zitten in de zomer. Je zult versteld staan hoe de haven van Scheveningen er ook uitziet. Een ultiem vakantiegevoel vind je hier! En bij dit Belgisch biercafé drink je natuurlijk heerlijke biertjes, al ben ik dol op de witte huiswijn én de kaasstengels!

6. Meneer Chocola
Zin in lekkere koffie? Dan kun je aanschuiven bij meneer chocola. Het blijft bij ons wel alleen bij koffie, want het tentje is net te klein om echt lang te zijn met kinderen vinden wij. Maar voor een goede bak zit je er prima en vermaken je kinderen zich met het speelgoed uit de speelkist!

7. De tuin bij Brasserie Berlage 
Je wilt natuurlijk van een insider geheimpjes krijgen. Plekjes die zeer on-ontdekt zijn. Nou hierbij! Want als je door de entree van het Museon steekt, kom je uiteindelijk bij een enorme tuin uit. Heerlijk om je kids te laten rondrennen. En er zit een hele fijne brasserie, waar je uiteindelijk iets kunt gaan drinken.

8. Strandtent Hartbeach
Ook hier is het goed vertoeven met little ones. De strandtent is groot, er is een grote kast met veel speelgoed en buiten genoeg speel attributen. Deze tent staat het hele jaar, dus hier kun je ook naar toe in de winter!

Enjoy de zomer! 

VOLG CHICKSLOVELITTLEONES OP INSTAGRAMFACEBOOKYOUTUBE EN PINTEREST!

3 reacties

Marloes -

Nog een tip “Duo”, zit in de Keizerstraat naast meneer Chocolade.
Zij hebben een fijne speelkelder voor kids met heerlijk zacht kunstgras op de grond, kussens waarin je een boekje kan lezen en genoeg speelgoed om zich te vermaken.

Janne -

Hoi Elise, wat een feestje hè, in Scheveningen wonen. Niets aan te merken op je lijstje! De Dolfijn gaan we binnenkort maar eens uitproberen, die was mij nog onbekend.

Tessa -

Zo leuk, afgelopen zaterdag mijn vrijgezellenfeest gehad bij oa. Rootz at the harbour en later deze week trouw ik bij Brasserie Berlage, wat dus ook een officiele trouwlocatie is. Het is inderdaad heerlijk wonen hier in Scheveningen 🙂

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube