Een kindvriendelijke tuin: de make-overs!

Gesponsord – Een tijdje geleden vroegen wij jullie hier om tips voor een kindvriendelijke tuin. Ik ben namelijk dit jaar verhuisd naar een huis met tuin (voor het eerst) en Nina wilde graag haar kleine Amsterdamse tuintje meer kidsproof maken. We kregen heel veel goede tips via social media en het blog. Vervolgens zijn wij samen met Hornbach onze tuinplannen gaan maken. En vandaag de dag dat we de prachtige resultaten mogen delen!

Waar moet je op letten in een tuin met kinderen? Wat is echt te gek voor die kleine boys van ons, en wat kun je beter niet doen? Vandaag laten we je in bovenstaand filmpje zien hoe onze krot-tuinen (ja dat waren het echt) dankzij de tools en producten van Hornbach zijn veranderd in prachtige, kindvriendelijke tuinen. Waar hebben we uiteindelijk voor gekozen en waarom? Houd ons blog in de gaten, want de uiteindelijke tips gaan we allemaal nog op een rijtje delen, maar voor nu kun je hierbij alvast onze keuzes zien. See it for yourself, onze tuin make-overs!

1 reactie

Cindy -

Wat een fleurige tuinen! Wij hebben onlangs ook onze tuin veranderd van een groot moerasgebied naar een kindvriendelijke tuin. Met kunstgras, glijbaan. Zandbak komt volgende zomer, als onze dreumes te groot is voor deze glijbaan. Die krijtdieren en dan stuur is te gek! Misschien dat ik die ook nog aan ga schaffen, Hornbach zit hier immers om de hoek maar wist niet dat ze dit daar verkopen. Komt die sponsor toch goed uit haha

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube