Review: de mama’s hebben luiers getest!

Gesponsord – Een aantal weken geleden riepen wij in deze Woezel & Pip-vlog mama’s op om de nieuwe luiers van Etos te testen. Uiteindelijk kregen naast mij  4 andere mama’s de luiers thuisgestuurd om ze te testen. En vandaag is het de dag dat ik het oordeel delen mag 🙂

img_4267

Nu had ik vaak al de ‘oude’ luiers van Etos, dus ik was zelf heel benieuwd naar de nieuwe variant. Met een geweldig feest werden de vernieuwde luiers van Etos in samenwerking met Woezel & Pip gelanceerd. En ja, daar waren Samuel en ik bij (bekijk hier het filmpje). Na afloop kregen we luiers mee naar huis om te testen. En mama Wendy, Olga, Wietske en Johanna testten met ons mee. Hoe zijn de nieuwe luiers ons bevallen en welk eindcijfer krijgen de luiers?

Wat is er nieuw?
Waren de oude luiers van Etos voorzien van een ander dier per maat,  de nieuwe hebben een heel leuk design met, jawel: Woezel & Pip. Naast het nieuwe design zijn de luiers dunner en zachter gemaakt, zijn ze van een verbeterde absorptie techniek voorzien en zijn de anti-lek randjes sterker gemaakt. Oké, time for the test! We laten de mama’s aan het woord!

Mama Olga
“Hoewel mijn zoontje Abel zelf nog geen benul heeft van de mooie Woezel&Pip design, vind ik het zelf heel leuk en word er vrolijk van. De oude luiers waren iets dikker, deze zijn dunner en zitten daardoor iets comfortabeler. Abeltje is in het begin een paar keer doorgelekt, maar nadat ik ben overgestapt naar een maat groter was dat voorbij. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, ze zijn een stuk goedkoper dan Pampers. Ik blijf ook de nieuwe luiers van Etos gebruiken en geef ze daarom als eindcijfer een 8. Nou vooruit, een 9!”.

Mama Joanna 
“Het nieuwe design is erg leuk, wat niet heel handig is als je met zindelijkheidstraining bezig bent haha. Maar voor Lucas zelf natuurlijk wel leuk. We hebben in het begin 1 nacht een flink doorgelekte luier en dus een nat bed. Maar dat was volgens mij omdat de flapjes niet goed genoeg naar buiten zaten. Sindsdien let ik daar goed op en is het niet meer fout gegaan. Wat ik ook fijn vind, is dat ze niet zo gaan hangen als ze vol zitten. Altijd zo’n stom gezicht. Ja, ik ben enthousiast: ik geef een 9!”

Mama Wendy
“Het zachte en elastische van de luier vind ik erg fijn. Ik vind ze zachter dan bijvoorbeeld Kruidvat of Pampers. Het zachte lijkt me ook voor Eli veel lekkerder zitten. Ik heb wel al 2x een doorgelekte luier gehad. Ik zag bij de gebruiksaanwijzing dat je echt heel goed moet letten op die randjes. Dat is wel minder fijn, aangezien ik dat met Pampers nooit echt heb hoeven doen. Zonder het doorlekken had ik ze een hoger cijfer gegeven, nu kom ik uit op een 6,5″.

Mama Wietske
“Nadat ik begon met het testen van de Etos luiers, werd Robin vrijwel gelijk ziek. Vervelend voor hem, maar wel een goed moment voor een luiertest: de ene spuitluier na de ander. Op 2 luiers na hadden we geen ongelukjes, alleen 2 keer dus doorgelekt maar dit waren dan ook wel hele volle luiers. Wat ik erg fijn vind, is de rek die in de sluit-stripjes  zit. Robin is nu 9 maanden en lekker bewegelijk dus rustig een luier aan doen is er niet meer bij. Wat dus wel eens gebeurt is dat je net te hard aan het stripje trekt omdat hij om wilt draaien, je kan er flink aan trekken en ze scheuren niet, dat geldt ook voor de zijkantjes die ik altijd recht trek en ook deze scheuren niet snel. Fijn want hierdoor lekken ze niet door.  Ook tijdens de nachten werken de luiers goed, geen doorgelekte luiers, dus ook een droog ventje. Hij heeft ook geen luiers uitslag gehad, dus het werkt ook goed voor de huid. Mijn enige beetje nadeel is dat ze zo goed absorberen dat toen Robin ziek was, ik niet goed kom voelen of hij nou weinig plaste of dat de luier goed absorbeert. Maar het is nu hij weer beter is het laatste, want hij is weer beter en ze voelen het zelfde.  Ik ben zeker een voorstander van de luiers en geef ze een 9!”

En tot slot: Mama Elise 🙂
En tot slot mijn eigen oordeel. Het design is echt leuk. De luiers voelen inderdaad zachter en dunner aan en zien er wat luxer uit dan de oudere. Na 2 dagen had ik 2x 2 doorgelekte kids. Oeps. Haha. Daar was ik niet zo happy mee. Voor Christophe heb ik toen een grotere maat geprobeerd en dat ging veel beter overdag. ‘s Nachts zijn de luiers voor mijn kids te dun en gebruik ik andere. Mijn conclusie is dat het voor overdag echt prima luiers zijn. Dit ook doordat ze gewoon heel scherp geprijsd zijn (6,99 en in een aanbieding soms zelfs 5 euro voor een pak). Maar voor de nacht of bij buikvirusjes gebruik ik andere luiers.

Heb jij de luiers al getest? Wat vind je ervan? Laat het ons hieronder weten! 

VOLG CHICKSLOVELITTLEONES OP INSTAGRAMFACEBOOKPINTEREST EN YOUTUBE!

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.

img_4208

 

5 reacties

Rianne -

Ik ben jammer genoeg niet tevreden. Ik heb al een aantal keer gehad dat de poep aan haar kont blijft plakken terwijl ik daar met Kruidvat nooit last van heb gehad. Dus ondanks het leuke design krijgen de Etos luiers van mij een onvoldoende.

Astrid -

Ik vind de luiers niet zo fijn. Mijn manneke heeft de ene na de andere natte broek… weer terug naar de ah luiers.

Alida -

Ik vind ze zoo leuk!! maar ik had elke nacht een drijf natte baby 🙁 Dus ik ben weer over naar de kruidvat luiers..

Lize -

Ik ben denk ik een van de weinige zo te lezen, maar ik ben niet heel erg fan. Ik vind het design super leuk, want ik vind Woezel en Pip echt super leuk! Maar ik vind ze niet goed absorberen. Zijn billen waren altijd vochtig, bijna nat en hier lekte hij vaak door.
Ik houd het toch bij Kruidvat luiers.

Kimberley -

Ik ben om! Eerst altijd kruidvat merk ook een dikke prima. Maar toen ik de Woezel en pip ontdekte was ik om. Inmiddels al enige weken over en ze bevallen goed! Noah is 1 keer doorgelekt….. maar dat was meer onze fout dan die van de luier ?. Ik gebruik ze overdag en in de nacht zonder problemen. Wel stap ik altijd op tijd over op een grotere maat om doorlekken te voorkomen. IK BEN ENTHOUSIAST!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube