Waarom ik trots ben op het verdienen van geld met ons bedrijf

Afgelopen weekend plaatste ik op Instagram een foto van mezelf kroelend met mijn kind op de bank. Het was een foto die ik heel graag wilde maken, omdat Nina en ik de laatste tijd alleen maar in te gekke chique jurken verschijnen op social media. Terwijl de realiteit zo anders is: lees joggingsbroek, make-up loos met bril op de bank onder een plaid. Ja, ook dat is Nina en Elise. En dus toen we deze thee-campagne mochten doen, vond ik dat een mooie link. Het is een super leuke foto, heel persoonlijk en ‘real’, een non-opgedost kiekje uit mijn leven. En dat kiekje werd toevallig gesponsord door een theemerk die prachtige thee maakt. Een campagne waar ik trots op ben!

Ik kreeg van 2 volgers een negatieve reactie op deze foto. Dat mag en dat waardeer ik oprecht. Nina en ik hoeven niet altijd te horen dat alles zo geweldig is op Chickslovefood (oké vooruit, het is wel echt heel tof om te horen en dat blijft ook te gek). Van ‘negatieve’ reacties kunnen we soms heel veel leren. Als het goede opbouwende kritiek is en niet gemene, persoonlijke beledigingen die nergens op slaan. Toch voel ik de behoefte om een artikeltje te wijden aan het feit waarom ik mega trots ben dat Nina en ik geld verdienen met ons ‘werk’. Want ja, dit is inmiddels onze fulltime baan. En zelfs van nog wat anderen. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf met personeel. En daar zijn we méga trots op. En weet je, we hadden nog zoveel groter kunnen zijn. Nog zoveel rijker kunnen zijn…

Als we álle campagnes zouden aannemen en tegen elk merk dat op Chickslovefood wil adverteren ‘ja’ zouden zeggen,  dan hadden Nina en ik miljonair geweest nu. Oprecht. Maar dat doen we niet. En dat gaan we ook nooit doen. Wij doen onze commerciële samenwerkingen volledig zelf. We gaan zelf langs merken, we bedenken zelf de campagnes, we maken zelf de selectie wie bij ons past. En we love it! We hebben een te gek platform met een gigantisch bereik waar we trots op zijn. En daar passen prachtige merken bij, producten waar we zijn écht fan van zijn. En die we onze volgers graag als tip mee willen geven. Dat zijn de merken die we benaderen voor een samenwerking. En het liefst een langdurige samenwerking, zodat het niet eenmalig hapsnap even geld verdienen is, maar dat we echt een mooie campagne kunnen maken waar we volledig achter staan en die ook echt geloofwaardig is. En waar de lezers ook echt iets aan hebben. En met deze inkomsten kunnen Nina en ik dagelijks gratis (!) de leukste recepten delen op het blog en in video’s. En we kunnen een aantal meiden op kantoor een te gekke baan bieden. Het werken met talentvolle mensen is zo’n groot voorrecht waar ik elke dag zo erg van geniet maar ook, komt -ie weer: heel erg trots op ben. En we kunnen onze hypotheken betalen, ook best fijn!

Dus wellicht heb je er moeite mee dat er soms gesponsorde dingen voorbij komen op ons platform. Dat mag. Hopelijk is na dit verhaal in ieder geval duidelijk hoe Nina en ik dit aanpakken en vooral, dat we hier open en eerlijk over zijn. Want ja, we zijn er….

Ach ik hoef m’n zin niet af te maken, het is duidelijk toch?

Liefs, Elise

3 reacties

Sas -

Ik denk dat heel veel mensen vergeten dat jullie dit moeten doen om geld te verdienen. Ik stoor mij nooit aan gesponsorde artikelen. Soms trekt het mij, dan lees ik het en soms niet, dan skip ik het door. Zo moeilijk is dat niet toch?;-) Ga zo door!

Robin -

…trots op!! En terecht meiden 👌😘

Annelore -

Goed verhaal! Jullie doen het top 💪😍

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube