We zijn er nog, hoor!

Yes, de chicks zouden de chicks niet zijn als we niet áltijd nadenken over nieuwe rubrieken, bezig zijn met verfrissende ideeën en ondertussen plannen maken om onze kanalen naar een hoger level te tillen. Zo zijn we ook weer volop aan het brainstormen over dechicks.com! No worries, we gaan niet forever weg met persoonlijke updates en schrijfsels over onze zakelijke inzichten ;), maar we gaan het binnenkort weer wat anders doen.

En wat is binnenkort? Nou, nu de zon weer zo lekker schijnt lassen we even een zomerstop in en focussen we ons 100% op het maken van ons zesde (!!!) boek. Wat persoonlijke updates en behind the scenes beelden vind je ondertussen op Instagram Stories en we zullen weer terug komen met meer ‘Elise en Nina’, beloofd :). En genoeg te lezen op Dechicks.com om voorlopig even vooruit te kunnen, toch ;).

Oja, als je nou nog ontzettend leuke ideeën hebt in de categorie: ‘dat wil ik van Elise en Nina zien/weten/leren’, laat het ons dan vooral even weten!

Liefs!

1 reactie

Eline -

Ik mis jullie wel hoor! Nadat voor de zomer m’n insta gehackt is geen nieuwe meer aangemaakt, dus de dagelijkse dosis chicks is echt verdwenen haha! Hoop snel weer wat te lezen!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube